- Poruka
- 12.960
Juce cujem nesto krcka i pada sa oraha, mislio suvo lisce ali posto nije duvao vetar zagledam se (malo mi je u kontra svetlu) i vidim - vevericu. Ima dosta godina da nisam video veverice kod mene. Moguce da ih je bilo ali ja ih nisam video. I ona krcka ono sto je rodilo (nije bog zna sta ove godine) i neka je, verovatno se sprema za zimu.
Odusevim se sto je veverica ali mi bi zao sto nije crvena. Nekad su bile samo crvene. Ovo je ona sto sam je sretao na drugom kontinentu (americka) - crna veverica. I tako malo sam odusevljen, a malo rastuzen. Crna je znacajno ratobornija od crvene, i ja mislim da ih gotovo vise nema.
Svejedno ostavio sam joj jos oraha (americke zakopavaju orahe ali 70% onih sto su sakrile posle ne nadju.
Aj da vidimo oce li nici 'samonikli' orasi.
Odusevim se sto je veverica ali mi bi zao sto nije crvena. Nekad su bile samo crvene. Ovo je ona sto sam je sretao na drugom kontinentu (americka) - crna veverica. I tako malo sam odusevljen, a malo rastuzen. Crna je znacajno ratobornija od crvene, i ja mislim da ih gotovo vise nema.
Svejedno ostavio sam joj jos oraha (americke zakopavaju orahe ali 70% onih sto su sakrile posle ne nadju.
Aj da vidimo oce li nici 'samonikli' orasi.