Veternik- PONIZAVANJE :))))))

Опет лицемерно понашање са твоје стране. Опет измишљаш нешто што не постоји, нигде нисам написао да ми је драго. Ако већ хоћеш ДС није само у тој месној заједници на власти:mrgreen:. Мени је смешно што се расписало како су у у Ветернику људи глупи, јер су гласали за ДС. Мени је потпуно несхватљиво да неко на локалу гласа за странку, а не за појединца. Вероватно им није свануло са СРС, па мењали. Ево код мене у општини има људи које ценим и из СРС-а и ДСС-а и ДС-а, а гласао сам за једну групу грађана.

Da budem iskren, ja nisam primetio da ljudi ovde hoće da kažu istinu o Veterniku. Nisu SRS u vererniku počeli da gube zato što je Maja otišla. Problem je bio, pri čemu se izvinjavam što govorim o tudjim organizacionim problemima iz prošlosti, što je gradski SRS bio zasnovan na veoma lošim osnovama. Pri ome govorim o periodu pre nego se dogodio rascep, dakle o vremenu dok je Mirović bio u SRS. tada su lokalni članovi SRS jako pazili šta pričaju da ne bi došao glas do novosadske centrale da su neposlušni rukovodstvu. Tada su aktivisti koji su imali razne ideje za akcije tipa tribine, projekcije, javni protesti, plakati i slično, doslovni gurani u stranu i gradski odbor nije imao sluha zanjihove predloge. ne zato što su tu predlozi bili loši, politički bi bilo koristi od njih, no neka lokalna objašnjenja su bila da tadašnje lokalno rukovodstvo nije htelo da pusti da se realizuju predlozi onih aktivista za koje nisu bili sigurni da su "njihovi ljudi". Dalje, radikali su, a to se slažu manje - više sve partije uključujući i one koje ih ne vole, stranka koja je izuzetno mnogo radila na terenu, dakle medju ljudima. U Veterniku lokalni radikali su jako pomagali ljudima, izlazili im u susret, zapošljavali im članove porodice i slično. Kad su došli izbori za gradsku skupštinu, na zicer biračka mesta su postavljeni Mirović i ljudi koji su očogledno trebalo da prodju. Mislim, ali ne mogu tačno da se setim niti imam te spiskove, da su recimo ljudi iz Veternika postavljani na neka druga izborna mesta u gradu. Nije isto kad je neko kandidat u Veterniku il iDetelinari gde se znalo da je šansa za prolazak mnogo veća, i kad je u delu grada gde recimo žive u velikom broju Madjari, poput Telepa, ili u delu gde ma dosta rvata, poput Petrovaradina. I mislim da su takve stvari u velikoj meri bile odgovorne za neuspeh radikala u Novom Sadu. Jednostavno mislim da su i neki članovi i birači koji su videli o čemu je reč, mislim pitaju se ljudi gde im je komšija na listi za koju glasaju, u velikoj meri bile odgovorne za takve rezultate. Jednostavno na lokalnom nivou takve kombinatorike mnogo teže prolaze.

Smene u Veterniku:sad2:

"Јуче је одржана седница ГО СРС Нови Сад . Поједини обавештени чланови са овог форума су сазнали да је њен ток био врло буран .Наиме , за време седнице један од највиших страначких функционера (не желим да му откривам идентитет , да не бих доливао уље на ватру на форуму ) , вероватно изреволтиран резултатима избора у Ветернику , понашао се некоректно и вређао и псовао председника месног одбора Наду Поповић , која то ничим није заслужила . Резултат ове бурне седнице је смена ове жене из Ветерника , избацивање из странке председника месног одбора Степановићево , али одлуке нису биле једногласне , већ са 6 гласова против. Део чланства намерава да у среду оде у Ветерник из Новог Сада и да бојкотује повереништво ( читајте принудну управу ) до промене одлуке о смени , јер сматра да је њен рад био одличан и добар"

"Јуче је одржана седница ГО СРС Нови Сад . Поједини обавештени чланови са овог форума су сазнали да је њен ток био врло буран .Наиме , за време седнице један од највиших страначких функционера (не желим да му откривам идентитет , да не бих доливао уље на ватру на форуму ) , вероватно изреволтиран резултатима избора у Ветернику , понашао се некоректно и вређао и псовао председника месног одбора Наду Поповић , која то ничим није заслужила . Резултат ове бурне седнице је смена ове жене из Ветерника , избацивање из странке председника месног одбора Степановићево , али одлуке нису биле једногласне , већ са 6 гласова против. Део чланства намерава да у среду оде у Ветерник из Новог Сада и да бојкотује повереништво ( читајте принудну управу ) до промене одлуке о смени , јер сматра да је њен рад био одличан и добар"

mukica.gif
:lol:

Јбт, од сад па на даље ћемо
осим свих страначких активности СНС-а (закључно са бојом Томиних чарапа за тај дан)
имати редовне извештаје о раду свих страначких структура СРС (од МО па на даље) и то директно од "појединих обавештених чланова Форума" у верзији Модератора DellBoкyа ...

Мислим, страшно !!!

осим свих страначких активности СНС-а (закључно са бојом Томиних чарапа за тај дан)
имати редовне извештаје о раду свих страначких структура СРС (од МО па на даље) и то директно од "појединих обавештених чланова Форума" у верзији Модератора DellBoкyа ...

Мислим, страшно !!!

Ma bolje se pozabavite time ko vam sedi u poslaničkim klupama, vidim da ti ona koleginica baš pravi probleme:mrgreen:
A složićeš se da, kad radikalski bastion Veternik, pukne sa 15:0 nije to za bacanje:lol:

Што се колегинице тиче, чини ми се да неће још дуго бити ...

Пук'о Ветерник на изборима за Савет МЗ ??? Глупо !!!!

Код мене се на изборе за савете МЗ и не иде под страначким обележјима,
већ по квалитету појединаца ...
Кампања у смислу како се ради за локалне, парламентарне и председничке изборе не постоји ...
И то не важи само за СРС већ и за све друге странке ...
Пробали Жути прошли пут, избацили неке своје страначке фаворите и пукли к'о Радикали у Ветернику ...

• Podržavam
Reactions: 27E

Мислим, страшно !!!

strasno, strasno

svasta, svasta

neka se malo, jadni, raduju, tako su zeljni malo necega, bilo cega.

moglo bi i u sebi, al nije slatko. seljacka posla

Back