Child of the Sky
Zainteresovan član
- Poruka
- 268
da, zaselak od oko 27 000 ljudi....
bas si prasac, glupi prasac
bas si prasac, glupi prasac

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Опет лицемерно понашање са твоје стране. Опет измишљаш нешто што не постоји, нигде нисам написао да ми је драго. Ако већ хоћеш ДС није само у тој месној заједници на власти. Мени је смешно што се расписало како су у у Ветернику људи глупи, јер су гласали за ДС. Мени је потпуно несхватљиво да неко на локалу гласа за странку, а не за појединца. Вероватно им није свануло са СРС, па мењали. Ево код мене у општини има људи које ценим и из СРС-а и ДСС-а и ДС-а, а гласао сам за једну групу грађана.
Original postavio 27E
jel ovo radovanje, nije mi bas jasno
Naravno da jeste, šta ti tu nije jasno![]()
nazalost nikad , kamo lepe srece da imaju bilo kakvu opoziciju pa makar da razmisle sta rade u buducnosti , a ovako pored ovih debila samo jos imaju podsticaj da nas yebu i dalje...Mene samo zanima kad će političarima iz DSa dosaditi da se porede sa lošijim od sebe?Kada će nešto da urade za birače i za sve nas a ne za svoje džepove?
.
bas si prasac, glupi prasac![]()
Smene u Veterniku
"Јуче је одржана седница ГО СРС Нови Сад . Поједини обавештени чланови са овог форума су сазнали да је њен ток био врло буран .Наиме , за време седнице један од највиших страначких функционера (не желим да му откривам идентитет , да не бих доливао уље на ватру на форуму ) , вероватно изреволтиран резултатима избора у Ветернику , понашао се некоректно и вређао и псовао председника месног одбора Наду Поповић , која то ничим није заслужила . Резултат ове бурне седнице је смена ове жене из Ветерника , избацивање из странке председника месног одбора Степановићево , али одлуке нису биле једногласне , већ са 6 гласова против. Део чланства намерава да у среду оде у Ветерник из Новог Сада и да бојкотује повереништво ( читајте принудну управу ) до промене одлуке о смени , јер сматра да је њен рад био одличан и добар"
Колико буке око једног села.Чекајте озбиљне теме попут парламентарини избори...
Smene u Veterniku
"Јуче је одржана седница ГО СРС Нови Сад . Поједини обавештени чланови са овог форума су сазнали да је њен ток био врло буран .Наиме , за време седнице један од највиших страначких функционера (не желим да му откривам идентитет , да не бих доливао уље на ватру на форуму ) , вероватно изреволтиран резултатима избора у Ветернику , понашао се некоректно и вређао и псовао председника месног одбора Наду Поповић , која то ничим није заслужила . Резултат ове бурне седнице је смена ове жене из Ветерника , избацивање из странке председника месног одбора Степановићево , али одлуке нису биле једногласне , већ са 6 гласова против. Део чланства намерава да у среду оде у Ветерник из Новог Сада и да бојкотује повереништво ( читајте принудну управу ) до промене одлуке о смени , јер сматра да је њен рад био одличан и добар"
Јбт, од сад па на даље ћемо
осим свих страначких активности СНС-а (закључно са бојом Томиних чарапа за тај дан)
имати редовне извештаје о раду свих страначких структура СРС (од МО па на даље) и то директно од "појединих обавештених чланова Форума" у верзији Модератора DellBoкyа ...
Мислим, страшно !!!
Јбт, од сад па на даље ћемо
осим свих страначких активности СНС-а (закључно са бојом Томиних чарапа за тај дан)
имати редовне извештаје о раду свих страначких структура СРС (од МО па на даље) и то директно од "појединих обавештених чланова Форума" у верзији Модератора DellBoкyа ...
Мислим, страшно !!!