Veterinarska bolnica

Srdjan_NS

Primećen član
Poruka
744
Postoji mogucnost da jedna britanska veterinarska kompanija otvori prvu veterinarsku bolnicu kod nas.Oko 400m2 kompletna usluga,rentgen,ultrazvuk,laboratorija,vrhunsko znanje,stacionar,za teze slucajeve dolazi doktor iz Londona i naravno vrhunska ljubaznost.Trebalo bi da se nalazi u Novom Sadu.Zanima me koliko bi vas vlasnika ljubimaca bilo spremno da dodje tu i ako nije iz NS da bi dobilo prvoklasnu uslugu?
Sto se cena tice,gornji prosek za nas ali usluga daleko najbolja.

Pa sad,ako je zivot ili smrt u pitanju,ako je neka operacija,prelomi,neko vece lechenje,za koje nema struchnjaka u Beogradu i ako ne mogu da mi pomognu na Veterinarskom fakultetu,doletela bih tu,mada,nikad se ne zna,mozda ispadne da ce ta nova bolnica biti bolja od svih,tako da mi nikakav problem ne bi predstavljao da dojurim tu,da doletim...;)

Kad se bolnica otvori i kad saznash adresu,javi nam,kao i sve telefone...

Rad se ako sve bude uredu predvidja za sledecu godinu.Znate kako kod nas sve ide sa papirologijom,jos kada je firma u stranom vlasnistvu.Radi se jos sondiranje trzista(i ovo mu dodje kao delic toga),posto ako to krene bice nema samo jedinstveno kod nas nego i u okruzenju.

Srdjan_NS:
Pa znas kako operacija tipa kao ste je kod kukova nemoze biti jevtina.Jednostavno materijal koji se koristi je jako skup a veterinar uzme manje od loseg auto mehanicara.

Ma na zalost znam :( cula sam da u Italiji takva operacija kosta 2000 evra, pa se nadam da kod nas nece biti skuplja.Recimo da mogu, za par godina kad se stanje kukova kod mog psa pogorsa,da skupim te pare.Ali ako bude vise.... :(

Molim te ako se otvori ta bolnica sa lekarima strucnjacima iz Londona, molim te da mi javis adresu, br. telefona i e-mail kako bih mogla da stupim u kontakt ako bude nekad zatrebalo.Svaki vlasnik psa bi bio presrecan da postoji tako nesto u nasoj zemlji. Pozdrav

Novcic_u_fontani:
Molim te ako se otvori ta bolnica sa lekarima strucnjacima iz Londona, molim te da mi javis adresu, br. telefona i e-mail kako bih mogla da stupim u kontakt ako bude nekad zatrebalo.Svaki vlasnik psa bi bio presrecan da postoji tako nesto u nasoj zemlji. Pozdrav

Bash tako!Samo ti nama svima javi sve podatke,zlu ne trebalo...

Back