Veterinari koji otimaju pse !

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта је са псом.да ли је у питању служба или нека превара?У сваком слчају ово треба да буде наук свима да псе не пуштају од себе на улици.Мене и даље буни оно да су се јавили неки ветеринари који су реаоговали на нечију пријаву,али то можда само одпада на неспретну и уплашену ракцију власнице.

Eto.... bez namere da prejudiciram stvar...po ko zna koji put postavljena tema sa bombastičnim nazivom,iznete polučinjenice(dakle jednostrano),svašta nešto napisano(naravno ne poštujući prvi i osnovni postulat objavljivanja tekstova,koji kaže-audiatur et altera pars/saslušajmo i drugu stranu)i onda trt...
Uz svo razumevanje problema u koji pojedini dođu, mora se voditi računa o tome šta i kako se piše tj. kakave se informacije plasiraju u javnost.Počevši od kojekvih poluinformacija,nerazumevanja određene problematike,loše informisanosti pa evo do ovakvih situacija gde celu jednu profesiju proglašavete banditsko/gusarskom bez pouzdanih i konkretnih podataka.
Sasvim druga stvar bi bila da je ceo problem iznet kada su ustanovljene sve činjenice i poseduju se pouzdani podatci,dakle prvo sve ispitamo,proverimo,analiziramo pa onda ako smo na bilo mkoji način oštećeni,a imamo i dokaze za to,iznesemo u javnost,barem bi tako trebalo da bude...:ok:

Ovakvi naslovi samo govore kako se bez ikakvih posledica moze izvaliti nešto na internetu.
Mlada dama se barem trebala udostojiti da objasni šta se uopšte dogodilo sa psom mada su najverovatnije platili kaznu,
deca dobila po ušima zbog neodgovornosti prema ljubimcu i to je to, ali naslov teme je i dalje aktuelan.
Strašno.

Pet kurir

welocome to the club...;)
Odavno ja to "trubim" al ' kokanda sam "džaba krečio"...:dash:

A koliko sam tek gluposti,potpuno netačnih tvrdnji,malicioznih insinuacija pročitao na raznim forumima,naročito kinološkim...bolje da "ne lajem":hahaha:

Poslednja izmena:
"sta se dogodi kada ne vodis racuna o kucnom ljubimcu"

a šta je to uvredljivo i za koga,a u ovom nije -Vetreinari koji otimaju pse.Naslov ove teme je ne samo uvredljiv, nego čak podložan tužbi zbog uvrede profesije.A osoba koja je pokrenula temu odnosno postavila ovaj "bombast"naslov,se naravno ne oglašava.Nema struje,interneta,ne radi cincilator,koči blezuktor,ili još uvek traži psa pa nema vremenada se oglasi, šta li...???;)
Zar to nije najblaže rečeno neozbiljno, uzevši u obzir silnu zabrinutost i ljutnju s početka...i ko što neko reče "neverovatno šta sve neko može nekažnjeno da postavi na internet"
Iako ja ne razumem koju svrhu bi imala promena naslova,još manje razumem šta je uvredljivo u ovom predloženom naslovu,no nije to toliko bitno,nego je pitanje šta se postiže tom promenom...

Da,da...e kad bih tvoj mozak mogao pozajmiti na dan dva,da se malko odmorim,ali se bojim da bih pod uticajem istog posle zaboravio šta sam uopšte hteo reći,a možda si ti drugačiji od ostalih zato što ni nemaš isti već pomenuti jel-mozak
I aj više napiši(ako si u mogućnosti,mislim ako si sposoban)šta si hteo reći.Jednostavnije je nego da "palamudiš" bez veze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back