B@mbi
Aktivan član
- Poruka
- 1.148
Imam jedan problem. Malo pre me je mama probudila sa jednom strasnom pricom za koju ne mogu da verujem da su ljuidi sposobni, i potrebni su mi vbasi saveti. Naime, moj pas Nemacki Bokser zvana Bela je bila pustena oko kuce dok se moj brat igrao u njenoj blizini. Bela je njuskala i radila ono sto svi psi rade. U sledecem trenutku nije je bilo. Onda je stigao poziv mojoj mami na fiksni, zvali su iz veterinarske ambulante iz Resnika! Njihova prica je da je neko prijavio psa, (ne znam sta to znaci, sa obzirom da Bela jedva za mackom zalaje koliko je umiljata) i oni su je pokupili i zbrinuli. Sutra mogu da odem u odredjenom vremenskom preriodu po nju i moram da im platim za to sto su je oteli i "zbrinuli" ?! Ja stvarno ne znam sta da radim,ali ja te pare nemam. A da ce sutra Bela biti kuci, bice. Zelim samo da mi date savete kako da fin i pristojan nacin da im opbjasnim da se ternjanju i da mi vrate mog ker-psa ! Inace ja zivim na Zvezdari u sumi. Pa vi videti cime se oni bave, kidnapuju rasne pse sa oglicama, da bi kasnije zvali vlasnika i trazili neke cifre za to. Ja ne znam gde ova Srbija vodi,ali me nesto trenutno i ne zanima. Ja samo zelim svog psa nazad ! Ako neko zna nesto o zakonu dosla bi mi pomoc. Zelim da znam da li sutra smem da odem tamo uzmem svog psa i ne dam im pare. Pa sad ako oce da me tuze, nek' me tuze. Nije me briga. Zanimame kako da se sutra ponasam ako mi ne budu dali da uzmem svog psa nazad, a verujem da oce jer mama mi je rekla da su bili vrlol ne ljubazni preko telefona. Svaki savet je dobro dosao. Hvala unapred.
PS nakon sto cujem odredjene savete administrator moze slobodno da obrise temu, nisam znala kako drugacije da se obratim za pomoc. izvinjavam se ... pozzz
PS nakon sto cujem odredjene savete administrator moze slobodno da obrise temu, nisam znala kako drugacije da se obratim za pomoc. izvinjavam se ... pozzz