VETAR-U-LEDJA....2.

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)​

VETAR-U-LEDJA....2.

http://forum.krstarica.com/entry.php/32889-VETAR-U-LEDJA

Reći ću samo da sam sretna i ponosna na Moravski čopor :lol: Ono naše, a tuđe dete, Macina sestričina koja je nekoliko godina živela sa nama, moja druga ćera, sada sa svojim mužem i sinčićem od nekoliko meseci i njegovim roditeljima, dakle porodica, je uspela da započne ostvarenje svog nauma. Već nekoliko puta su bile reportaže o njima u novinama i u raznim emisijama o selu, poljoprivredi. Imaju najveću plantažu aronije u tom delu Srbije. Solidno žive od toga, puni su planova, kako i priliči mladima. Posao u svojim visokokolskim strukama nisu našli, pa su posegli za kapitalom koji im je dat.....plodna moravska zemlja. Sinoć je bio prilog u dnevniku RTS-a. Neću ga postavljati, ali ko želi može naći na internet strani RTS-a (odmah posle priloga o zadrugama).
Da je lako, nije lako, ali da je uz slogu, dogovor i razgovor u porodici i velik rad moguće, moguće je.
Eto, samo toliko, da ostavim zapis u knjigici, jer nemam ja tu šta da kažem, što već rekla nisam....osim...

Voli vas ujna :heart:

attachment.php

PS Laku noć blogeri.......svako dobro od srca :heart:

Back