Vestica ne spava

Ma ljudi...takvih kao Kandicka i u Hrvatskoj koji brane Srpske zrtve i imaju istih problema sa ljudima tamo.
Ne zelim da pravdam Kandicku,niti da je krivim...ali mislim da ima vaznih stvari u ovoj drzavi od nje. Vaznijeg i krupnijeg posla. Kad resimo te krupne poslove te "Kandicke" ce da nestanu same od sebe...i niko se nece secati da su iakada postojale.

a sta su zene danas? beli medvedi?
ili su ravnopravne i onda ima da trpe napad ili nisu... ne moze ta vasa liberalna pozitivna diskriminacija.. to nije fer... samo ferka moze...

1. Tuci nekoga je krivicno delo
2. Tuci nekoga u gomili je stvar morala
3. Tuci zenu je za mene ipak pokazatelj karaktera bez obzira na ravnopravnost.

Ne znam njenog sina. Ti ga znas?

Ne tice me se sta on kaze. Ja znam za par slucajeva gde bi ljudi zavrsili na ulici da nije ona uskocila.

Mislis da su se porodice nestalih slucajno njoj obratile.
To je velika stvar.

Ja to stvorenje ne mogu da podnesem... Licemer... Osoba koja je spremna da pljune sama sebi u lice... Ne mogu reći da nisam pokušao to da slušam, ali ne ide... Što neko nekad reč: "To nije žena, to je sotona.". :lol:

Bez obzira na "doprinos" (koji po mom mišljenju mnogo manji, nego šteta koju nanosi pre svega publicitetu zemlje, ali i publicitetu samog srpskog naroda), to stvorenje mi je vrlo mrsko.

lepo rečeno iluzionisto...

u raspravu o liku i delu dotične osobe izlišno je upuštati se,jasno je šta je i ko je ona,samo mi nije jasno kako još uvek tako uspešno posluje...
zanimljivo je da za nvo sektor važi jedna definicija govora mržnje,tj oni mogu da pričaju sve,mogu da klevetaju svakoga,a za sve ostale jedna sasvim druga...
samo da dodam da sam bio na toj utakmici,slučajno baš među navijačima iz rs doduše ne toliko blizu kaveza,ali jasno sam video ko je počeo da provocira...
kad su ljudi odreagovali kako su odreagovali,oni tužakaju.... kandićka je(hehe,prezime sve govori,samo kažeš kandićka,zanimljiva je reč od koje je izvedeno prezime) to jedva dočekala,prilika za još malo publiciteta,još malo keša iz inostranstva....

urospo:
FANATAŠA

Nataša Kandić zastupaće bosanske navijače "Fanatikose" koji su povređeni na utakmici SCG - BIH odigranoj 12. oktobra na Marakani

------------------------------------------------------------------------------

Sve je jasno, posle njenih dosadasnjih budalastina.
Dakle, Kandicki samo jos metla fali.

G L O D A R K A :x

А колега ми рече да ће то радити БКВ.
Мораћу га исправити.

Back