Vesti na podforumu Politika

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Štakori 'osvojili' Tajlanđane

0314007.17.jpg

Nakon godina bezuspješne borbe tajlandskih farmera s proždrljivim glodavcima, stvari su konačno sjele na svoje mjesto. Danas seljaci dobro zarađuju na starim 'neprijateljima'.

Lov na štakore postalo je hit među Tajlanđanima, kao i jedenje istih.

Iako je njihovo meso dvostruko skuplje od svinjskog i pilećeg, štakori su postali novi kulinarski specijalitet, a time i hvatanje istih unosan posao.

'Uspješni 'lovci' su već zaradili toliko da sada voze aute i motore. Zaradim oko 12 dolara dnevno kada uhvatim 10 kilograma štakora. Ne moram se ubijati od posla, mogu provoditi više vremena s obitelji", kaže Sompong Namkaev jedan od "hvatača".

--------------------------------------------------------------------

Evo jedan unosan posao, tko voli nek izvoli....

Susret vrha islama i Katoličke crkve

Papa Benedikt XVI (80) primio je danas u Vatikanu saudijskog kralja Abdallaha (84) na njegov zahtjev, u sklopu Kraljeve evropske turneje.

U razgovorima Pape i Kralja - pola sata u četiri oka - a zatim i saudijskog suverena s kardinalom državnim tajnikom Tarcisiom Bertoneom, dominirale su dvije teme: položaj kršćana u muslimanskim zemljama i mir u Svetoj Zemlji.

Katolička crkva je nezadovoljna što kršćani u Saudijskoj Arabiji nemaju prava javno obavljati svoje obrede ni graditi crkve, tim više što je ondje sada oko milijun kršćanskih useljenika “gastarbajtera”.

Sveta Stolica vjeruje da bi stjecanje vjerskih prava u sjeni Mekke i Medine bitno utjecalo na poboljšanje položaja kršćana u onim muslimanskim zemljama gdje kršćani još nisu u vjerskim pravima ravnopravni muslimanima.

Jutarnji list, 06.11.2007 17:49

a ja jučer bio u Zagrebu sa automobilom i poludio trebalo mi je 45 minuta od Maksimira do Dubrave...kolona vozila totalni kaos...:shock:

zatvorili neke ceste pojačali tramvajske i busne linije al svejedno gužva enormna...

Zagrebu pod hitno treba metro

zavrsi studij jedan semestar ranije i novac time usteden moze se investirati u Metro..
potrudi se da me ne naljutis previse...
mos misliti sa 28 god. student i jos mu se dize tlak kad je u prometnoj guzvi..., kao zuri mu se negdje....
i ako ti je odgovor isti ,( kao sto si vec jednom ucinio sto sam ignorirala) da moras na WC onda si doista ono sto vecina forumasa o tebi misli i kaze

zavrsi studij jedan semestar ranije i novac time usteden moze se investirati u Metro..
potrudi se da me ne naljutis previse...
mos misliti sa 28 god. student i jos mu se dize tlak kad je u prometnoj guzvi..., kao zuri mu se negdje....
i ako ti je odgovor isti ,( kao sto si vec jednom ucinio sto sam ignorirala) da moras na WC onda si doista ono sto vecina forumasa o tebi misli i kaze

:shock:

Jomini vreme je da se zaključa ova tema

(ionako sam otvorio drugu gde se može nastaviti niz :arrow: http://forum.krstarica.com/threads/178359

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back