Вести из Хага - ШЕШЕЉ !!!

Svaka cast na odgovoru Cedo, po njima ispada da nije kriv onaj sto cini zlo, nego onaj koji na njega ukazuje.
Nisu jos sve upropastici, cim se ovako, ne birajuci sredstva bore da na vlasti ostanu.
Znaci, ima jos stosta sto bi se moglo moglo uzeti u ruke i u dzep.
Naravno, ako nas bude u dovoljnom broju, Radikali ce preuzeti vlast od tzv. demokrata, a ja se nadam da hoce. Ako i ne bude, kad-tad po zakonu verovatnoce i oni ce dolijati, pravda je ponekad spora ali dostizna.

Војислав Шешељ из Хага одлази у историју,биће упамћен као велики Србин.
Значи није тачно да је веровао да ће да убију Ђинђића,да је веровао сигурно неби
дозволио да га мрцваре.Предао се да спречи Дос да га хапсе као криминалца,да му претресају кућу и узнемиравају породицу,предао се да Срби схвате да нема користи од добровољне предаје да нам је судбина одређена.
Шешељ је овим постао бесмртан и више му немогу ништа!

Gospodo Srbi, da li vi uopšte možete prestati da se međusobno koljete do besvesti, odnosno do potpunog samouništenja. Zato, molim vas pročitajte poučan tekst o tome kako jedan narod može da preživi 2000 godina u rasejanju - jedinstvom, verom i nadom.
http://forum.krstarica.com/threads/125569&page=2
Nisam politički sledbenik Gospodina vojislava Šešelja, naprotiv. O njemu nemam ni malo lepo mišljenje ni kao o političaru ni kao o čoveku. Smatram ga štetočinom u političkom smislu.
Medjutim, apsolutno cenim njegovu hrabrost i istrajnost u ovoj konkretnoj haškoj sramoti.
U tom smislu a u kontekstu teksta koj je veoma inspirativan i poučan, predlažem da se bar složite da Dr Vojislav Šešelj ima pravo na pošteno sudjenje i punu zaštitu i pomoć države Srbije tokom trajanja procesa, kako u njegovom tako i u sopstvenom interesu.
Dakle, moje je pravo da budem Šešeljev protivnik ali ne mogu da mu osporavam sva ona prava koja i sam imam.
Dakle, podržavam Šešelja dok mu se sudi da mu se u potpunosti poštuju sva prava. Po okončanju postupka Šešelj će biti moj ogorčeni politički protivnik kao što je bio do sada.

Šalom, braćo Srbi i pamet u glavu... da, i budite bar u nečemu jedinstveni, ako je ikako moguće, bez obzira na to što se ne slažete.

Тачно тако,када је у питању овакав случај пред међународним судом онда морамо сви да будемо јединствени да нас неби нејединство скупо коштало,
а да је Шешељ или неко други требао пред нашим судовима да одговара онда у реду да се полемише овако сви требамо да будемо јединствени.!

Рабин:
Gospodo Srbi, da li vi uopšte možete prestati da se međusobno koljete do besvesti, odnosno do potpunog samouništenja. Zato, molim vas pročitajte poučan tekst o tome kako jedan narod može da preživi 2000 godina u rasejanju - jedinstvom, verom i nadom.
http://forum.krstarica.com/threads/125569&page=2
Nisam politički sledbenik Gospodina vojislava Šešelja, naprotiv. O njemu nemam ni malo lepo mišljenje ni kao o političaru ni kao o čoveku. Smatram ga štetočinom u političkom smislu.
Medjutim, apsolutno cenim njegovu hrabrost i istrajnost u ovoj konkretnoj haškoj sramoti.
U tom smislu a u kontekstu teksta koj je veoma inspirativan i poučan, predlažem da se bar složite da Dr Vojislav Šešelj ima pravo na pošteno sudjenje i punu zaštitu i pomoć države Srbije tokom trajanja procesa, kako u njegovom tako i u sopstvenom interesu.
Dakle, moje je pravo da budem Šešeljev protivnik ali ne mogu da mu osporavam sva ona prava koja i sam imam.
Dakle, podržavam Šešelja dok mu se sudi da mu se u potpunosti poštuju sva prava. Po okončanju postupka Šešelj će biti moj ogorčeni politički protivnik kao što je bio do sada.

Šalom, braćo Srbi i pamet u glavu... da, i budite bar u nečemu jedinstveni, ako je ikako moguće, bez obzira na to što se ne slažete.
Ово је једино могућ исправан став политчког противника СРС-а.

Иначе,постављам питање свакоме...Да ли бисте волели да имате иста ''права'' и да вам се суди на исти начин овде у Србији,као што се то ради са Шешељом у Шевенингену?

Chedo Kokardic:
Doziveli smo najgore zbog terora zapada nad nama . No za takve ubice logike kao ti , nije kriv siledzija vec je kriva zrtva. Ko sto vam je kriv Dragoljub Milanovic a nije vam kriv Vesli Klark ili pilot koji je bacio bombu i pobio te ljude u RTSu..

Sto se buducnosti tice, sa vama demokratama nam je zagarantovano da je nemamo.

Pod vama demokratama u Srbijui se radja 0.88 dece po zeni, zivi se niakd teze, nezaposlenost je 40%, privreda opljackana , vojska razbijena, drzava okupirana, otima nam se komad po komad zemlje - znaci sa vama demokratama nestajemo i bioloski kao nacija i nacionalno jer nam se smanjuje teritorija drzave.

Sa vama demokratama nema neizvesnosti - propast nam je sigurna!

Jedini koji zele da to sprece i zaustave danas jesu srpski radikali i zato ih podrzavam u njihovoj borbi. :sad: Ma video sam kako nam je bilo pod SPS-om i radikalima, divota jedna od života. Osim u sportu, uspešni smo bili i u postavljanju rekorda u hiper-inflaciji, koju će teško bilo ko dostići, uspešni smo bili i u spoljnoj politici, naša diplomatija je davala takve plodove, kao što je izolacija ne samo od strane zapada, već i šire. Kao "partnere" smo imali Belorusiju i S.Koreju, zemlje za primer.. Što se tiče nataliteta, video sam rezultate tog vremena. Dzabe je što su se deca rađala, kad su, sa druge strane, ginuli očevi, sinovi u suludim, besmislenim ratovima. Demokrate su krive, po vama, što nisu pozivale na oružje već na dijalog sa "mrskim "zapadom, kakav god da je. Ako već ne podnosite zapad, lišite se kompjutera, patika, čokolada, televizora i svega što koristite ili budite patriote i kupujte beloruske televizore, mobilne telefone. Ne budite licemerni, ako ste patriote, budite to do kraja, nemojte da se folirate, ali samo to i znate.

ЦИА се бави свим и свачим.Где год су паре и било какав прокламовани амерички интерес,амерички непријатељи ,ту је и ЦИА!А и ако дешавања немају баш никакве везе с Америком они могу да нађу неки разлог да се упетљају у њих.:confused:

Vidim da neki pametnjakovići pominju hiperinflaciju,pa zar tada na vlasti ne behu demokrate sa Slobom?
Da CIA ubija Šešelja,jer se sve radi po instrukcijama njihovim,a oni buzdovani od sudija su marionete.
Pominjete raznorazne gluposti i budalaštine ,a svesni ste činjenice da se u Hagu sudi isključivo Srbima.
Voja je postavio svoje zahteve,koji su sasvim normalni,i na to svako ima prava,nisu mu ispunili i on štrajkuje glađu.
Kamo sreće kada bi odustao,ali ne verujem,on će pre umreti za svoje ideje i kao nepokoren nego da se potčini zločincima.
Neke zlurade insinuacije koje iskazujete na njegov račun to govori samo o tome kakvi ste ljudi.
Ko ste vi da vređate SRPSKOG JUNAKA VOJISLAVA ŠEŠELJA.?
Voji već sada pripada počasno mesto u srpskoj istoriji rame uz rame sa Lazarom,Milošem i ostalim srpskim junacima.

šešelj nije srpski junak. šešelj je najobičniji primitivac, koji je u tandemu sa miloševićem vratio ovu zemlju makar dvadeset godina unazad.

mislite da ljudi zaboravljaju prebijanja neistomišljenika, bahaćenje, pretnje, divljanje po skupštini..?

malo ste se prevarili. ima nas sa malo dužim pamćenjem. taman toliko da vojvoda i sledbenici mu nikada više ne budu u prilici da rade ono što su radili tokom 90-ih...

jomini:
ovo sa junakom me podseti... Kad je prošle nedelje bila ona frka u Velikom bratu i kada je onaj Nikola izvređao Edina, videh na onim porukicama da se uzvikuje da je nikola srpski junak?!?!?!?!?!

UUUUUŽAAASSS!!!!!!!
eeeeeeee na šta spade?pa zar i ti gubiš vreme na tim budalaštinama,čist voajerizam. elvine izvini ali nisi čist i brkaš čoveče neke stvari.pištolj je vadio na rulju,što se skupštine tiče,pa plaćeni su i treba da se tuku,pa u demokratskom svetu se tako radi.velja seljak bije sada sve odreda pa mu niko ne zamera.
zašto hoćete da zabašurite istinu,zato što ste p(l)aćenici?ili?
ŠEŠELJ SRPSKI JUNAK
dok ste vi bili na vlasti uhapsili ste i prebijali pola Srbije,toliko o vašoj demokratiji.

drbob:
+elvine izvini ali nisi čist i brkaš čoveče neke stvari.pištolj je vadio na rulju,što se skupštine tiče,pa plaćeni su i treba da se tuku,pa u demokratskom svetu se tako radi.velja seljak bije sada sve odreda pa mu niko ne zamera.

Vadio pištolj na rulju? To su svi oni koji nisu za radikalnu stranku? NAROD JE RULJA? A on došao sa Menhetna? Kada je gospodin došao u BG i počeo da odredjuje ko je rulja?

Što se Velje tiče on je takodje sam radio na imidžu sopstvene stranke.

Poslanici su plaćeni da procenjuju (kako tata kaže) i izglasavju (kako tata kaže) zakone.
Nikako da se tuku ili da govornicu koriste za aludiranja na privatne živote.

ko je mogao da ih nauči demokratiji?nego da se vratimo mi aktuelnoj temi,Vučić je rekao a čuh i od Krasića da CIA ubija Voju.Evidentno je da su Voji ugrožena prava,a sada i život,bez obzira na to šta,kada i kakav je bio,on je građanin Srbije i svi treba da stanemo u njegovu zaštitu,jer mu je ugrožen život,i dosta toga :sam je otišao,šta je tražio...itd.Čoveku treba pomoći,ljudski je.

Englez:
A završiće kao poslednji naivko. Šta on misli, šta umišlja, da će Hag da zbog njegovog(Šešeljevog) inata da svoj dobro organizovan rad da njemu podrede. Šešelj pojma nema ili neće da shvati da ne može biti jači od Zapada. Svojim inatom samo šteti sebi. Kad to neko ne shvati, onda mora da neke stvari ne rasuđuje na pravi način. On je običan egoista, koji se bori protiv nečega što se ne može pobediti. Ne treba odustati ali ići glavom kroz zid, to se ptotivi zdravom razumu.
oma nesto sto vi "Englezi" ne poznajete,a to su cast i dostojanstvo i to nema cijenu,..Dr.Seselj je najmudrija srpska glava danas i svaka njegova rijec ili gest su odraz nasih nakdubljih uvjerenja.
VOJO,VOJVODO,NE DAJ SE SRBIJO!

MAXIMUS !:
Три да једно не?

Може Јадранка и деца.
Може документација и факс,тел.линија итд
Може правни тим али уз услов
Неможе неки већи офис.

Да ли сам у праву ?
IMA JOS JEEAN USLOV KOJI NISU ISPUNILI,A TO JE NJEGOV PRINCIPJELNI STAV DA MU SE OMOUCI DA SE SAM BRANI I DA MU SE UKINE ONAJ PRINUDNI ADVOKAT,KOGA JE SUD NAMETNUO,A KOJI JE U STVARI SAMO "JOS JEDAN TUZILAC"KAKO GA JE VOJA OKARAKTERISAO.

Englez:
A završiće kao poslednji naivko. Šta on misli, šta umišlja, da će Hag da zbog njegovog(Šešeljevog) inata da svoj dobro organizovan rad da njemu podrede. Šešelj pojma nema ili neće da shvati da ne može biti jači od Zapada. Svojim inatom samo šteti sebi. Kad to neko ne shvati, onda mora da neke stvari ne rasuđuje na pravi način. On je običan egoista, koji se bori protiv nečega što se ne može pobediti. Ne treba odustati ali ići glavom kroz zid, to se ptotivi zdravom razumu.
evo joj 1 komentar na tvoje izlaganje,da ako ga shvatis:
Prorocanstvo Cree Indijanaca: “Tek kad saseces poslednje drvo. Tek kad zatrujes poslednju reku, tek kad upecas poslednju ribu - tek tada ces saznati da se novac ne moze jesti.”
p.s.
vi materijalisti sa zapada operisani ste od nematerijalnih vrijednosti i prodali ste se za saku dolara.

...........

Prilozi

• hag s.jpg
    hag s.jpg
    26,6 KB · Pregleda: 6
giovaniI:
evo joj 1 komentar na tvoje izlaganje,da ako ga shvatis:
Prorocanstvo Cree Indijanaca: “Tek kad saseces poslednje drvo. Tek kad zatrujes poslednju reku, tek kad upecas poslednju ribu - tek tada ces saznati da se novac ne moze jesti.”
p.s.
vi materijalisti sa zapada operisani ste od nematerijalnih vrijednosti i prodali ste se za saku dolara.

Dobro je znati da su duhovnici sa istoka alergicni na dolare!

Back