Vesli Klark: NATO intervencija u Jugoslaviji potpuno drugačija od ruske invazije u Ukrajini, radi se o ratnom zlocinu

Zasada nema masovnih grobnica sa ukrajincima po Rusiji.

козошевац, управо оваквим лажима и злочинима су сатанисти, као овај јудеоамериканац, и покушали да вам направе репубљик од српског КиМ

све ће се то вратити на своје место...

Ali pazi izjavu: Nato intervencija vs Ruska invazija.
Pa dobro, generale, da li mislis da ce ti proci retorika?

Требало би да потражи помоћ психијатра,
очигледно је да још увек осећа грижу савести
због злочина од пре 23 године !!!

Помоћ му је потребна јер на погрешан начин бежи од кривице !

Весли, не би ти било боље ни да сви ми, нас 7 милиона повичемо "У праву си !"
ти би знао да си ђубре
и то те убија ...

Пуцао си на боље од себе Клакерууују .....

Nisu drugar, postoje međunarodno priznate granice i to je to. Sovjetski Savez je prošlost, mada izgleda Putin to neće da prihvati.

Немаш од 1990тих више МП и УН.

Не позивај се на разбијене принципе УН.

Ту нема повратка, нарочито за нас, како су нас мучили по свим републикама и ратовима и непринципијелностима.

Међународно право ил' важи за све, ил' не важи ни за ког !

Кад се само сетим америчког захтева да њихови војници буду законом изузети
од одговорности за ратне злочине !!!
:eek:

А нарочита је перверзија то тражити од законодавстава малених земаља ...
Колико пута смо се питали, Боже, да ли је ово могуће ?

Жао ми једино што су браћа Руси наивно утрчали у болесну Украјину,
штакори се смеју са стране, Русија преузима на себе кривицу за сва зла овог света !

Немаш од 1990тих више МП и УН.

Не позивај се на разбијене принципе УН.

Ту нема повратка, нарочито за нас, како су нас мучили по свим републикама и ратовима и непринципијелностима.
Nisu razbijeni principi samo supersile nekad ne žele da ih poštuju, ali biće i to, ne brini.
Mene više trenutno brine to što Putinova ratna avantura i nas ovde u Srbiji sve više košta. Zato stvarno ne mogu da razumem one koji to podržavaju. Čist rad u korist svoje štete.

Nisu razbijeni principi samo supersile nekad ne žele da ih poštuju, ali biće i to, ne brini.
Mene više trenutno brine to što Putinova ratna avantura i nas ovde u Srbiji sve više košta. Zato stvarno ne mogu da razumem one koji to podržavaju. Čist rad u korist svoje štete.

Ма нетачно.

Нема ништа од УН.

Припремајмо се за реал-политику или да за друге се боримо унутар УН - глупости

Вудроу Вилсон је пропао !

Међународно право ил' важи за све, ил' не важи ни за ког !

Готово је

Clip Of Biden Boasting He Proposed NATO's 78-Day Airstrikes On Belgrade Goes Viral In China

ok, a sta cemo sa pedofilijom, sa lapttopom iz pakla, gde se vidi hanter i dete? kaze nyt da nije ruska podmetacina, kazu da je bajden familija GOTOVA!

sta cemo ako ima i dzoa sa decom uslikanog? kakav otac, takav sin.

DZO, ZASTO SI LAGAO?

ljudi dele link gde se vidi hanter i dete, EKSPLICITNO, sta ce biti kada se ti pojavis na internetu, PEDOFILU?

JEL CE OPET BITI RUSI NAMONTIRALI? NYT KAZE DA NISU, KO CE DA TE BRANI SADA? PEDOFILU NAKAZO?!

Poslednja izmena:
https://www.danas.rs/vesti/politika...invazije-u-ukrajini-radi-se-o-ratnom-zlocinu/
Нe постојe никаквe паралeлe
измeђу интeрвeнцијe Сeвeрноатлантскe алијансe (НАТО) у нeкадашњој Савeзној Рeпублици Југославији
и рускe инвазијe на Украјину”, изјавио јe Вeсли Кларк
...
"Разочаравајућe јe видeти људe који, на улицама Србијe, дeмонстрирају у корист Русијe."

...

Весли Кларк мисли да је у реду што је бомбардовао Србију,
ушао на нашу територију и направио највећу војну базу у Европи,
нанео 100 милијарди долара штете
и убио више хиљада цивила.

Весли, па само за Милицу те треба живог одрати,
а камо ли за генерације које се рађају у некада здравој земљи,
а сада озраченој.

И ти још претиш ?

„И мислим да ћe Србија морати да сe опрeдeли,
хоћe ли постати изолована и eкономски осиромашeна прeдставница Русијe,
или ћe сe придружити Западу и напрeдовати"

За ове речи те треба ишамарати !

1200px-General_Wesley_Clark_official_photograph.jpg
Taj ratni zlocinac ce uskoro biti osudjen.

A real politika je šta? Da se Putinu dopusti da porobi pola Evrope?

Ne!

Početno stanje u Real politici je stanje "svi protiv svih".

Neće niko nikome ništa dopuštati, ako se sam ne izbori.

Biće to sukob suverenih država, koji će oko sebe graditi saveze.

Nisu drugar, postoje međunarodno priznate granice i to je to. Sovjetski Savez je prošlost, mada izgleda Putin to neće da prihvati.
U tu su se UN kantu s medom ukakili Ameri odavno.
Sad ostaje da jedu al tanje da mazu.
Venecuelanska energija nece biti jeftina.

Нe постојe никаквe паралeлe
измeђу интeрвeнцијe Сeвeрноатлантскe алијансe (НАТО) у нeкадашњој Савeзној Рeпублици Југославији
и рускe инвазијe на Украјину”, изјавио јe Вeсли Кларк
a jel? naravno
da li bi neko prokomentarisao, posle rusije i kine, koga ce klark da uvati za...mislim suprotstavi mu se?
ja mislim da je ovo bolesna opsesija da se vlada svetom, i ona se cak i ne krije, prvo cemo rusiju, kina da gleda, ona je sledeca, a posle kine....

https://srbin.info/svet/vesli-klark-i-prijatelji-ukrajine-sa-putinom-treba-kao-sa-milosevicem/
Први корак би требало да буде суђење Путину и руским генералима за ратне злочине. Потребан нам је активан и стваран трибунал који ће их осудити“, поручио је Кларк.

„Када сам био командант НАТО-a за време конфликта на Балкану био сам одговоран и задужен за тај сукоб. Особа са таквим задужењима мора да постоји и за сукоб у Украјини“, сматра он.

Кларк је виша пута поновио да је „трагедија што Вашингтон не даје Зеленском све што тражи“, и да САД морају да произведу више наоружања како би показале своју спремност да се супротставе Кини.

„Уколико Русија победи Украјину, нећемо моћи да држимо проблем Тајвана под контролом“, закључио је Весли Кларк.

Gle, a ja bio ubedjen da je problem Rusija vs Ukrajina.
nama amerima je ukrajina samo trening, pumpanje vojne proizvodnje za obracun sa kinom, sa rusijom ne bismo da se sukobimo otvoreno i zato zelenski dobija na kasicicu, nista preko 300km i slicno; dobije 1 patriot bateriju, za slikanje samo, dogodine, ako ostane nesto od ukrajine, i naravno evrope, koja je konkurent

Ја мислим да смо сви за Милицу,
зар ти ниси ?

У чему је твоја несигурност, па ти треба анкета ???

Само ти отвори анкету .... Па то што мене питаш питај преко јавне анкете

Sto Srbija uopste i hoce u EU ? Jer EU ima verziju da je Srbija na Kosovu izvrsila etnicko ciscenje i zlocin nad Albancima, i da je zato Nato mora da intervenise i da zastiti Albance, a to sto su poginuli neki civili u Srbiji za vreme bombardovanja je ''kolaterarna steta''"
Prema tome po EU Vesni Klark je u pravu !

Back