VESIĆU ZABRANJEN ULAZAK NA KIM: Kosovska policija pojačana s 2 džipa naoružanih policajaca na Jarinju zaustavila delegaciju iz BG

ccaterpillar

Legenda
Poruka
56.059
VESIĆU ZABRANJEN ULAZAK NA KIM: Kosovska policija pojačana s 2 džipa naoružanih policajaca na Jarinju zaustavila delegaciju iz BG

Delegacija Beograda na čelu sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem upravo je zaustavljena na administrativnom prelazu Jarinje od strane kosovske policije koja im ne dozvoljava ulazak na Kosovo i Metohiju.

Kosovska policija koja se nalazi na administrativnom prelazu pojačana sa dva džipa naoružanih policajaca ne dozvoljava Vesiću da uđe na teritoriju KiM.

lg.php

Kosovski policajci sa administrativnog prelaza tvrde da su odluku o zabrani ulaska Vesiću na KiM dobili iz Prištine i da je obrazložena da njegov dolazak na KiM "predstavlja opasnost po bezbednost Kosova".

Podsetimo, Vesić je danas trebalo da poseti Kosovsku Mitrovicu i da poseti radove na izgradnji druge zgrade za 46 izbegličkih porodica kao i park u centru Mitrovice koji finansira Grad Beograd.

Vesić je danas trebalo da potpiše Povelju o bratimljenju Beograda i Kosovske Mitrovice.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...cajaca-na-jarinju-zaustavila-delegaciju-iz-bg

Откуд наоружани косовски специјалци чак на Јарињу, 50так km ваздушном линијом од Краљева?

Ах да, Весићев газда потписао споразум, а Дачићу усмено дали нека обећања.

Па оно, ја му не бих орах узео из руке, него је овде проблем што ово показује чија је кућа.
Шта је чија кућа, знали смо од момента када је Вучић Косову дао право да ради ово што ради. Заправо, дао им је све елементе пуног суверенитета, тако да се није ни чудити нечему.

Шта је чија кућа, знали смо од момента када је Вучић Косову дао право да ради ово што ради. Заправо, дао им је све елементе пуног суверенитета, тако да се није ни чудити нечему.
Па ја се ипак чудим како ће сад да крене кукумавчење са наше стране.

Па ја се ипак чудим како ће сад да крене кукумавчење са наше стране.
Морају да прикрију оно што су потписали кукањем по ТВ емисијама. Ништа неочекивано.

Ред кукњаве, ред приче о томе да смо најјачи у Европи, ред ријалитија, ред приче о угрожености председника... и народ срећан.

VESIĆ SE OGLASIO POSLE ZABRANE ULASKA NA KIM: Vlasti u Prištini pokazale da ne žele da se Srbi vrate na svoja ognjišta VIDEO
Непроцењива изјава...
Весић, који је рођен у Крушевцу, не може да се врати на своје огњиште јер му је Косово, по овлашћењима које је оним терористима доле Вучић дао, забранило улазак на ту територију.

И ко ће сад да плати гориво што је потрошио до Јариња и назад?
Што није проверио да ли може да уђе у туђу државу, замисли да ја сад кренем на пут без пасоша.

Ах да, кренула је наплата пореза фриленсерима.

Па оно, ја му не бих орах узео из руке, него је овде проблем што ово показује чија је кућа.
To smo znali i pre. Čuvaju ljudi svoju imovinu, sigurno su čuli kako smo mi prošli sa Vesićem, a verujem da znaju i poslovicu da je bolje učiti na tuđim greškama nego na svojim.

A to čija je kuća neka pita njegovog gazdu. Jer gazda zna dokle pseto sme da ide a gde će da dobije po njuški.

Непроцењива изјава...
Весић, који је рођен у Крушевцу, не може да се врати на своје огњиште јер му је Косово, по овлашћењима које је оним терористима доле Вучић дао, забранило улазак на ту територију.

Nije rodjen cak ni u Krusevcu, nego u selu Grkljane 20km od Krusevca.. Prica se da su mestani sela digli spomenik autobusu kojim je Vesic napustio selo.. Prica zvuci nadrealisticki, ali sve sam blizi verovanju da je istinita..

Back