mario80
Stara legenda
- Poruka
- 82.740
Objavljene prve fotografije, autorska tema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deja vu.
I tamo je realnije.Глума ко у порнићу
Избацили Јовану да покаже флексибилност, још остала да му одради Тајландску масажу.I tamo je realnije.
Svedok saradnik...samo neka se on nama lepo oporavi, bice to dobar robijas uskoro
ako moze da dokaze da svedoci za krupniju ribu nego sto je on sam, zasto da ne, ali mi vec vidimo da se sns prestrojava na bajke i basne, misle mi smo malji dec, kao ova ljukava ljisicaSvedok saradnik...![]()
Eeee pa on ce narednih 20 godina ovako.samo neka se on nama lepo oporavi, bice to dobar robijas uskoro
capice ga onda u bolnici, samo neka lezi tamo, posle ce da odlezi poduze na drugom mestuEeee pa on ce narednih 20 godina ovako.
To manipulacija sa zdravljem je kriminalcima oduvek bilo omiljeno sredstvo izbegavanja sudjenja. A Vesic je to doktorirao.
Ma nije u bolnici.capice ga onda u bolnici, samo neka lezi tamo, posle ce da odlezi poduze na drugom mestu
Eeee pa on ce narednih 20 godina ovako.
To manipulacija sa zdravljem je kriminalcima oduvek bilo omiljeno sredstvo izbegavanja sudjenja. A Vesic je to doktorirao.
U pravnoj drzavi bi tako to trebalo da funkcionise. Ali mi zivimo u selektivno pravnoj drzavi. On pritvor videti nece. Ako treba cekace i nove izbore u navodnoj bolnici a ko zna gde je.capice ga onda u bolnici, samo neka lezi tamo, posle ce da odlezi poduze na drugom mestu
vesic je moj drug, rece aljek;On pritvor videti nece
bolje osramocen plakati u ferariju nego na bicikliSve što su opljačkali na nos će im izaći..
zamisli pod stare dane umesto da uživaš u životu koji ti je ostao ti glumiš budalu pred narodom..ceo svet ti se smeje..
kako je njegovoj deci, unucima ako ih ima itd.. osramoćeni za 100 narednih godina
za tebe glupog naprednjaka i Ćacija bez obraza i jeste bolje.. zato ne smete na ulicu nego se krijete ko pacovibolje osramocen plakati u ferariju nego na bicikli![]()
zasto bih isao na ulicu?zato ne smete na ulicu nego se krijete ko pacovi