Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.396
...pojavila se hirushka intervencija kojom se straijim mushkarcima ugradjuje koska u qrchitj i ondak im je stalno podignut...
...shta mislite o tome, el da idem ili ne...?

...shta mislite o tome, el da idem ili ne...?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Neće valjda, ipak ovde dolaze pismeni ljudi... To jest oni koji znaju bar da pišu i čitaju... Bar se nadam....lebteebo, zamisli sad neko ovo pročita i stvarno pokuša o.O
...pa jehehehesam...pa kad si tako lepo potražio ti sad ne moraš ni da ideš - automatski si posto bačje =)
...pa trazzi mu ti u nashe ime...Nemam
Pitaj juneta, on ima žiro račun otvoren za te svrhe![]()
...pa u neku ruku i jeste...ja pročitala veštački selektor.![]()
Nemam
Pitaj juneta, on ima žiro račun otvoren za te svrhe![]()
Pošto?...pojavila se hirushka intervencija kojom se straijim mushkarcima ugradjuje koska u qrchitj i ondak im je stalno podignut...
...shta mislite o tome, el da idem ili ne...?![]()
Nažalost nećeš moći da ga patentiraš pošto je takvih slučajeva već bilo. Dosetili se i primenili na sebi neki mudraci pre tebe, pa su urolozi muku mučili s njima.Jeftinija varijanta je da se uzme slamka od sokića u tetrapaku, pa se onda gurne kroz rupicu k'o kateter. Da ne bi pobegla unutra možeš vezati končić kakav ima na tamponima, a može i slamka da se pri vrhu rascepi, pa se krajevi posuvrate. Kod te varijante nije loše ostaviti krajeve malo duže, pa ih iseći u fronclice, onda se dobije dodatna stimulacija.
Al sam pametan, sa'ću patentiram izum!
...imam vezu, chishtjenje za dz, a koska 30 din/ metar...Pošto?
Ajd vidi, pa da se organizujemo da uzmemo krevet do kreveta. Da se zezamo dok nas klistiraju.
esam ti rekla?Nažalost nećeš moći da ga patentiraš pošto je takvih slučajeva već bilo. Dosetili se i primenili na sebi neki mudraci pre tebe, pa su urolozi muku mučili s njima.