Vesh..

nosim bubreznjace z:shock:

salu na stranu ne volim ono sto se podrazumeva seksi vesom,u stvari u tome se ja ne osecam ko ja i nije to to.a i cipka me iritira uvek me svrbi koza od nje.nosim crni i sareni ves,i cega obavezno moraju da budu plikte jer me sve duboko jako nervira.i mrzim sinteticke materijale za to.

e nikad mi nije bilo jasno kako devojke rade aerobik u tangama ono prevrcu se naguze se,a ono se usece medju polutke...jeee seksi ves na treningu sa sve potocima znoja i parom koja izbija iz celog tela :confused:

Koliko vam je bitan vesh kao deo stumulnsa pred sex, narocito me zanima musko misljenje :per: ?
Znam recimo primere gde muskarci odlepe na haltere, a i one kojima vesh naravno prija oku, al' im i 'odvalci paznju'.. :)Tj fokusirani su na samo telo ;)
DakleM, korseti, halteri, tange.. Sta preferirate i dal vas je tako lako 'kupiti' il' vam je samo bitno da je ona tu? :manikir:

Mea culpa :rumenko:

Crn, malo čipkast veš, uske bokserice do pola guze, brus bez mnogo dodataka u vidu sudjera i kojekakvih želatina, jednostavni halteri i cipele sa tankom štiklom.

Koliko vam je bitan vesh kao deo stumulnsa pred sex, narocito me zanima musko misljenje :per: ?
Znam recimo primere gde muskarci odlepe na haltere, a i one kojima vesh naravno prija oku, al' im i 'odvalci paznju'.. :)Tj fokusirani su na samo telo ;)
DakleM, korseti, halteri, tange.. Sta preferirate i dal vas je tako lako 'kupiti' il' vam je samo bitno da je ona tu? :manikir:

Nije mi bitan uopste.

obozavam korsete....imam i korset haljinice,crvenu i crnu,pa onda neki ciklama,isto za izlazak.....
I tange naravno,ili neshto drugo minijaturno...cipkasto
Verujem da bi svakom muskom prijalo kad bi video devojku u necem lepom..mada ona bi njemu trebala biti lepa bez obzira shta nosi...jer sve ionako pada na pod..Ili se cepa

potpisujem samu sebe

zašto?
mislim šta te je ponukalo da se citiraš samo da bi se složila sa samom sobom?
stvarno me zanima.
@tema
ja sam u stvari rekla pre neki dan šta sam imala o tome
al je tema osakaćena, zaključana i prebačena na modu tako da ništa.

zašto?
mislim šta te je ponukalo da se citiraš samo da bi se složila sa samom sobom?
stvarno me zanima.
@tema
ja sam u stvari rekla pre neki dan šta sam imala o tome
al je tema osakaćena, zaključana i prebačena na modu tako da ništa.

Mislis na zuto braon gacice sto su mi se svidele :rumenko: ili na neku drugu temu...

Jeste padamo kao kegle kada vidimo sexy vesh...mmmmm :zaljubljena: :lol:

Prilozi

• mrnjao1.jpg
    mrnjao1.jpg
    34 KB · Pregleda: 2
Meni je jedan govorio.. : ne pali me veš, pališ me ti gola u svim varijantama.. , asti .. a meni nekad bas napeto onako jedan bacit samo da se pomaknu , el .. hm..

Back