Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e to vecina tipova kazeali to meni je samo bitno dok ne svucem i sto se lakse svlaci to je bolje, vise volim potpuno golo tijelo,onda mi je to jedno veliko igraliste i letim na sve strane! A odjeca je samo prepreka mojoj igri!
![]()
e to vecina tipova kaze![]()
Koliko vam je bitan vesh kao deo stumulnsa pred sex, narocito me zanima musko misljenje?
Znam recimo primere gde muskarci odlepe na haltere, a i one kojima vesh naravno prija oku, al' im i 'odvalci paznju'..Tj fokusirani su na samo telo
DakleM, korseti, halteri, tange.. Sta preferirate i dal vas je tako lako 'kupiti' il' vam je samo bitno da je ona tu?![]()
Koliko vam je bitan vesh kao deo stumulnsa pred sex, narocito me zanima musko misljenje?
Znam recimo primere gde muskarci odlepe na haltere, a i one kojima vesh naravno prija oku, al' im i 'odvalci paznju'..Tj fokusirani su na samo telo
DakleM, korseti, halteri, tange.. Sta preferirate i dal vas je tako lako 'kupiti' il' vam je samo bitno da je ona tu?![]()
obozavam korsete....imam i korset haljinice,crvenu i crnu,pa onda neki ciklama,isto za izlazak.....
I tange naravno,ili neshto drugo minijaturno...cipkasto
Verujem da bi svakom muskom prijalo kad bi video devojku u necem lepom..mada ona bi njemu trebala biti lepa bez obzira shta nosi...jer sve ionako pada na pod..Ili se cepa
zašto?
mislim šta te je ponukalo da se citiraš samo da bi se složila sa samom sobom?
stvarno me zanima.
@tema
ja sam u stvari rekla pre neki dan šta sam imala o tome
al je tema osakaćena, zaključana i prebačena na modu tako da ništa.
a cime sam zasluzila dizanje tema?Nije mi bitan uopste.
kod klonovaVažno je da se diže![]()
potpisujem samu sebe