Vešeraj

Da li nosite posteljinu u veseraj da je opeglaju valjkom ?

• Ukupno glasova
    9
A zašto bi to neko radio?

pa da ne moram da peglam ja?

danas sam ishla pitati

kazhe kilo/ 4,50 eura

sa pranjem 6.50 eura

odnesesh opratu i vrati ti je ovako

1684858415226.jpeg

pa da ne moram da peglam ja?

danas sam ishla pitati

kazhe kilo/ 4,50 eura

sa pranjem 6.50 eura

odnesesh opratu i vrati ti je ovako

Pogledajte prilog 1346272
Šteta što to nema u mom gradu.
Kako god operem veš,nikad nema tu svežinu i mekoću.
Još ćesto zaboravim neku papirnu maramicu u džepu,pa mi sav veš bude uvaljan u belo.
Baš ne znam ili nemam sreće sa tim

Kad mi se pegla, peglam, a kad ne, ležim u neopeglanom.
Bila sam šokirana kad sam primetila da je jedna cvećara u mom gradu preinačena u vešeraj!
Mislim, ok... ovde to nije još zaživelo. Postoji i čula sam da tu uslugu neki koriste, ali nisam jedna od njih.

Kad mi se pegla, peglam, a kad ne, ležim u neopeglanom.
Bila sam šokirana kad sam primetila da je jedna cvećara u mom gradu preinačena u vešeraj!
Mislim, ok... ovde to nije još zaživelo. Postoji i čula sam da tu uslugu neki koriste, ali nisam jedna od njih.
Pa dobro ali kad se nakupi zna biti nezgodno. Od obaveza ne možeš stići sve da završiš.

Pa dobro ali kad se nakupi zna biti nezgodno. Od obaveza ne možeš stići sve da završiš.
Nemam razloga da osudim-samo kažem kako je kod mene. Podelila sam već da mi je hobi šivenje, a gde se kroji i šije, pegla često radi. Volim da peglam, ali nekad stvarno ne opeglam posteljinu, i evo me, živim. :mrgreen:
Primetila sam da se pojedina posteljinska plantna slabije gužvaju, plus omekšivač odradi svoje. Nekad stvarno nema ni potrebe za peglanjem.

Back