- Poruka
- 30.013
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A zašto bi to neko radio?Da li nosite posteljinu u veseraj da je opeglaju valjkom ?
A zašto bi to neko radio?
Šteta što to nema u mom gradu.pa da ne moram da peglam ja?
danas sam ishla pitati
kazhe kilo/ 4,50 eura
sa pranjem 6.50 eura
odnesesh opratu i vrati ti je ovako
Pogledajte prilog 1346272
Nije to mnogo, ali samo ako je u blizini, ne bih se cimao pola grada da me neko pere i da me pegla.pa da ne moram da peglam ja?
danas sam ishla pitati
kazhe kilo/ 4,50 eura
sa pranjem 6.50 eura
odnesesh opratu i vrati ti je ovako
Pogledajte prilog 1346272
Nije to mnogo, ali samo ako je u blizini, ne bih se cimao pola grada da me neko pere i da me pegla.
Šteta što to nema u mom gradu.
Kako god operem veš,nikad nema tu svežinu i mekoću.
Još ćesto zaboravim neku papirnu maramicu u džepu,pa mi sav veš bude uvaljan u belo.
Baš ne znam ili nemam sreće sa tim
Pa dobro ali kad se nakupi zna biti nezgodno. Od obaveza ne možeš stići sve da završiš.Kad mi se pegla, peglam, a kad ne, ležim u neopeglanom.
Bila sam šokirana kad sam primetila da je jedna cvećara u mom gradu preinačena u vešeraj!
Mislim, ok... ovde to nije još zaživelo. Postoji i čula sam da tu uslugu neki koriste, ali nisam jedna od njih.
Nemam razloga da osudim-samo kažem kako je kod mene. Podelila sam već da mi je hobi šivenje, a gde se kroji i šije, pegla često radi. Volim da peglam, ali nekad stvarno ne opeglam posteljinu, i evo me, živim.Pa dobro ali kad se nakupi zna biti nezgodno. Od obaveza ne možeš stići sve da završiš.
I ja kad lepo raširim da se ne izgužva samo navučem i legnem da spavam. Boli me uvo.Volim da peglam, ali nekad stvarno ne opeglam posteljinu, i
Kome se spava, zaspaće.I ja kad lepo raširim da se ne izgužva samo navučem i legnem da spavam. Boli me uvo.