aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.243
Da znas da hocu... samo da mi dodje inspiracijajedva čekam..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znas da hocu... samo da mi dodje inspiracijajedva čekam..![]()
da ja malo odmorim..Ne bih to da ubacujem u bajku ali dobra ideja bice pored kraljevstva rudnikPredlažem da radnja bude u rudniku litijuma.
uvek je falioal fali ti princ..![]()

Ma ranije je veći izbor bio..uvek je falio![]()
da moracu taba da vrbujem nema koMa ranije je veći izbor bio..

Kasnije ću pročitati, našla sam i ja, sad sam u gužvi, ovaj deo dana mi je "najzgusnutiji" sa obavezama@kalis evo ti dokazi
to je vec idejasad nek gogili bude zla, zla, zla..da ja malo odmorim..

Mozda bi nekog konja jer mi cesto kazu da mi ta uloga nekako prirodno pashe... !?Kakvu će ulogu da ima @robivek ? Iz paralelene bibliske realnosti..![]()

To bi moglo samo kad bi ti ti bio Ellen White...On će biti pravoslavni pop.
Robosubotić iz bliske realnosti.to je lako on je verni obozavalac subote :
a Maki naravno svestenik crkve![]()

Jesam vernik stoga nisam paganin da obozavam dane ili bilo kog dana,,zvezde,meseca i t.d. vec obozavam jedino Boga nebeskoga i nikog drugog...to je lako on je verni obozavalac subote :![]()
a Maki naravno svestenik crkve![]()
ma u bajci možeš slepi guslar da budeš.. zavisi šta si zaslužio..Jesam vernik ali nisam paganin da obozavam dane ili biko kog dana,,zvezde,meseca i t.d. vec obozavam jedino Boga nebeskoga i nikog drugog...
...a sto se tice subote ja taj dan SVETKUJEM sto je drasticno razlicita stvar.
![]()
U pravu si ali ako vec moram birati pre bih preskocio paganina...mada ako se uloga dobro placa mozda bih preipitao stanoviste...ma u bajci možeš slepi guslar da budeš.. zavisi šta si zaslužio..