DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
Molim se Peri direktno u ime Steve.Molim se direktno Ocu nebeskome u ime Isusovo,onako kao sto nam je porucio i sam Isus Hristos.
Ovo je za anale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim se Peri direktno u ime Steve.Molim se direktno Ocu nebeskome u ime Isusovo,onako kao sto nam je porucio i sam Isus Hristos.
Pero Steva ti je poručio da mi daš milion dolaraMolim se Peri direktno u ime Steve.
Ovo je za anale.

Pera Detlić ce ti pokazati put do miliončekaPero Steva ti je poručio da mi daš milion dolara![]()
ili Pera Detlić ili Zeka PekaPera Detlić ce ti pokazati put do miliončeka

Sjevaju mi munje iz očiju danasili Pera Detlić ili Zeka Peka![]()
nemoj da gledaš u mom pravcuSjevaju mi munje iz očiju danas

Misliš da cu baciti uroke ?nemoj da gledaš u mom pravcu![]()
ako bacaš munje okolo može grom da spiči onog u kog gledašMisliš da cu baciti uroke ?

Unificirao sam biće i počelo da sjeva cjeli dan.ako bacaš munje okolo može grom da spiči onog u kog gledaš![]()
ne znam šta da ti kažem...možda si evoluirao u nešto naprednije od homo sapiensa..a možda umišljaš...Unificirao sam biće i počelo da sjeva cjeli dan.
Najozbiljnije.
Mislim da sam postao Ilija Gromovnik ludi Zelot.ne znam šta da ti kažem...možda si evoluirao u nešto naprednije od homo sapiensa..a možda umišljaš...
ili ZevsMislim da sam postao Ilija Gromovnik ludi Zelot.
Ali Zeus taji znanje ljudima mozda Prometej bi bilo bolje objasnjenje.ili Zevs![]()
ne znam evo ovde imaNe znam zašto su ti u blogu linkovi neispravni..

e moracu da procitam ponovoDart Tab i Ivica bez Marice..![]()

jedva čekam..evo iznad sve tri su tu na tom linku
nego mogla bi opet neku bajku tu je Maki robi i ekipica bilo bi materijala![]()