anajade
Elita
- Poruka
- 22.756
Od cega je isus spasavao starozavetne pravednike kad je uleteo u ad.opet nema konkretno od čega se spasavamo
ja nisam hipik i dugine boje i te utopijske pričice
želim doći do jasnog odgovara od čega trebam biti spašen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od cega je isus spasavao starozavetne pravednike kad je uleteo u ad.opet nema konkretno od čega se spasavamo
da je spašavao ne bi propovedao jevanđelje, pa koji su primili odveo u raj.Od cega je isus spasavao starozavetne pravednike kad je uleteo u ad.
kad bi pakao postojao to bi verovatno bila odvojenost od Boga...ideja je da koliko si sad blizu ili daleko od Boga toliko ćeš biti i u zagrobnom svetu....to su te muke...a ne đakuzi sa lavom...opet nema konkretno od čega se spasavamo
Pa od cega ih spasavao.da je spašavao ne bi propovedao jevanđelje, pa koji su primili odveo u raj.
aj sad od koga ipak zavisi?
Od samog sebe.opet nema konkretno od čega se spasavamo
Ako ne postoji ono sumpor vruce vruce nema potrebe da me spasava.Spavacu vecno.i adios.Od samog sebe.
Jer samo ti upravljaš svojim životom...ako to ne umeš odoše kola nizbrdo...
A može ti se činiti i da umeš, pa tako ideš zanemarujući znakove pa zalutaš...a sigurno hoćeš ako ne upališ Hristovo svetlo...
iskreno nemam jasno verovanje šta posle jer može biti svašta. za ništa to isključijemkad bi pakao postojao to bi verovatno bila odvojenost od Boga...ideja je da koliko si sad blizu ili daleko od Boga toliko ćeš biti i u zagrobnom svetu....to su te muke...a ne đakuzi sa lavom...
Ali je lepo ovde, jel' da?Ako ne postoji ono sumpor vruce vruce nema potrebe da me spasava.Spavacu vecno.i adios.
ko i gde kaže da su pravednici, Isus ne kaže, on priča o carstvu nebeskom koje je puno dece i da postoje stanovi u domu oca svog.Pa od cega ih spasavao.
Sta im falilo dole.
Ziv gore ziv dole a pravednik.
što bolje kad može gore....Ako ne postoji ono sumpor vruce vruce nema potrebe da me spasava.Spavacu vecno.i adios.
Na to ne mislim Da me ovde na zemlji spasava od neke muke ratovi gladi haosa.Ali je lepo ovde, jel' da?
Čak i ako je život muka...
Pa ako zafali neki dinar za hranu.....Каква помоћ кад вама треба ? Ко сте то ви ?
100 puta ponavljam - NE LIPSI MAGARCE DO ZELENE TRAVENije se ni Hrist spasao od smrti...svi moramo proći tim putem...dok ne dođe dan.....'...

Od smrti se NIKO spasio nije pa cak ni najveci vernici.kakvo spasenje od čega? od smrti ili greha?
znaš li nekog da se spasio od toga?

reko Buda da treba da budemo budniova bi samo da spava
e pa nema toga
što si spavala spavala si

Da se nije isys spasio razmisljali bi svi ko ti.Pa ako zafali neki dinar za hranu.....
.
100 puta ponavljam - NE LIPSI MAGARCE DO ZELENE TRAVE
.
Od smrti se NIKO spasio nije pa cak ni najveci vernici.
A od greha NE TREBA - hvala, dobro zivim i gresan![]()
to ustajanje iz groba može samo na filmu....zombi apokalipsa....nije realno....Da se nije isys spasio razmisljali bi svi ko ti.
On zeznuo stvar.
On iskoci iz groba a covek.Pa kad On usta ustacu i ja.

problem je što vazda nešto čekaju, ok vera.100 puta ponavljam - NE LIPSI MAGARCE DO ZELENE TRAVE![]()
Od grijeha, smrti i đavola.problem je što vazda nešto čekaju, ok vera.
isus će nas spasiti (doduše nedefinisano od čega)
čekaju raj, drugi čekaju neko uništenje drugih da bi se oni sami baškarili u raju na zemlji i naučavali bibliju, treći da spavaju
prođe život u čekanju kad tamo ćorak ni uništenja ni raja ni spavanjaono sasvim nešto šesnaesto
vidiš da voli da spavareko Buda da treba da budemo budni![]()
sve moze.to ustajanje iz groba može samo na filmu....zombi apokalipsa....nije realno....
nikog još nije spasio od togaOd grijeha, smrti i đavola.
Nacekase seproblem je što vazda nešto čekaju

ko čeka dočeka a ko ne dočeka taj se načekaNacekase se![]()
Шта би ти, да ти Црква да паре а да је потрошиш на пиво, цигаре и тог твог љубимца са слике ?Pa ako zafali neki dinar za hranu.....
spavači su zombi vernicito ustajanje iz groba može samo na filmu....zombi apokalipsa....nije realno....
nego dobar ti rezon...ako može Isus mogu i JA![]()