Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti znaš za moj slučaj i u godini ipo izgubih mnogo i gleda me komšiluk očima vidi jadnika, to me baš iritiralo a može svakom da se desi
А и ти тражиш мудрост у сваког...

Превише очекујеш од плебса, ми форумаши смо посебна сорта само репрограмера, додуше не ко ти забагобана у разочарења и сличне небитноће за ово сада и будуће...

Negde sam pročitala da je sažaljevanje drugih ljudi egoistično,
ponižavajuće. Jeste li razmišljali nekada o tome?

Vidim da je neko u problemu i žao mi ga je. A koliko sam puta samo
ustala iz problema jača? Što ne bi i njemu njegov problem bio na
korist? Nisam ništa bolja od drugih.

Pa onda umesto da me ulovi prekomerna tuga, jer ceo svet je u
nekakvim problemima, ostanem dobro, jer ceo svet ima šansu da
kroz te probleme uzraste.
Je l' treba da pustim da digne ruku na sebe? Pre toga, mora da zna da je jednoj osobi na svetu ipak stalo.
Razumem sve, lepo je to, ali život ne dolazi sa uputstvima za upotrebu!

Je l' treba da pustim da digne ruku na sebe? Pre toga, mora da zna da je jedo osobi na svetu ipak stalo.
Jel možeš da ga sprečiš? Evo ja sad mogu da dignem ruku na sebe
i šta mi možeš?

Ko je reko da ne treba ljudima pokazati da ti je stalo? Samo kažem
da ne zavisi sve od tebe. Tačnije, niko ne zavisi od tebe.

Je l' treba da pustim da digne ruku na sebe? Pre toga, mora da zna da je jednoj osobi na svetu ipak stalo.
Будалу не пуштају да будали... Употреби ум против безумља...Бог помаже свако добро на земљи...

Удри га мало емпатијом, мало грдњом за незахвалну самоувређеност и депресивност и поред грејања љубављу...

Ni Isus nije mogao
Ишао је и онима који нису знали да Њега треба да траже...

Могао је и хоће увек све добро... Бог је свемоћан и сведобар..

Имаш пример, додуше изолован кад је исцелио кћи Хананејкину, која је полудела... Како је она могла било шта?

Или крвоточиву жену, која од стида му није смела на очи, а камо ли да Му зуцне молбу...

Христос све може, некад лечи и без твоје молитве и огласа, али јако ретко

Ишао је и онима који нису знали да Њега треба да траже...

Могао је и хоће увек све добро... Бог је свемоћан и сведобар..

Имаш пример, додуше изолован кад је исцелио кћи Хананејкину, која је полудела... Како је она могла било шта?

Или крвоточиву жену, која од стида му није смела на очи, а камо ли да Му зуцне молбу...

Христос све може, некад лечи и без твоје молитве и огласа, али јако ретко
Ne bez tvog odobrenja. Sloboda izbora čovekova nikada od Boga
nije prekršena.
Ti primeri pokazuju da čovek može verovati u dobro i ako ne zna
za Isusa. Dobro mu je od Boga usađeno u srce od početka.

Ne bez tvog odobrenja. Sloboda izbora čovekova nikada od Boga
nije prekršena.
Ti primeri pokazuju da čovek može verovati u dobro i ako ne zna
za Isusa. Dobro mu je od Boga usađeno u srce od početka.
Како бесомучан може било шта да одобри? Грешиш врло, јер постоје изнимке исцељења код оних које је демон урнисо од безумља...

А и за оно друго ниси у праву...

Док се Бог није јавио УНИВЕРЗУМУ кроз Христа, и могло је да се апстрахује Божанство, али од ЈеванђељА - никако, проповед је била врло јасна и убедљива за све...

Вољно незнање Оличеног Бога је пак други падеж, немој и ти да си у њему ко већина...

Како бесомучан може било шта да одобри? Грешиш врло, јер постоје изнимке исцељења код оних које је демон урнисо од безумља...

А и за оно друго ниси у праву...

Док се Бог није јавио УНИВЕРЗУМУ кроз Христа, и могло је да се апстрахује Божанство, али од ЈеванђељА - никако, проповед је била врло јасна и убедљива за све...

Вољно незнање Оличеног Бога је пак други падеж, немој и ти да си у њему ко већина...
Ne razumem šta hoćeš da mi objasniš. Jel ti veruješ da Bog krši
volju čoveka? Jel mu dao slobodu ili nije?

Ne razumem šta hoćeš da mi objasniš. Jel ti veruješ da Bog krši
volju čoveka? Jel mu dao slobodu ili nije?
Не шири тему на догматику, држимо се прича...

Како и је исцелио два гадаринска лудака, тј. зашто - кад су по људским мерилима требали да буду убијени због малтретирања целе Гадаре?

Све може и хоће да исцељује Бог, исцелење сви желе, иако некад не могу да искажу због демона који их муче и гоне далеко од Бога...

Не шири тему на догматику, држимо се прича...

Како и је исцелио два гадаринска лудака, тј. зашто - кад су по људским мерилима требали да буду убијени због малтретирања целе Гадаре?

Све може и хоће да исцељује Бог, исцелење сви желе, иако некад не могу да искажу због демона који их муче и гоне далеко од Бога...
Ne žele. Ima ljudi koji se vežu za svoje bolesti i vole ih. Ne znaju
šta bi bez njih. Dođu im kao identitet.

Ne žele. Ima ljudi koji se vežu za svoje bolesti i vole ih. Ne znaju
šta bi bez njih. Dođu im kao identitet.
Држимо се оквира Библије...

Два гадаринска лудака, су без своје воље исцељена, зато што је Господ спаситељ СВИХ ЉУДИ... и у пакао силази да ослободи људе који су изгубли наду на ослобођење...

Исто је тако, без воље оболелог исцељена кћи Хананејкина, без воље мртвих људи, мртви су васкрсавали...

Дакле Бог сам подиже у здравље оне који не могу да хоће јер су мртви духовно или телесно, то хоћу рећи

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back