Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nijednu od ovih mojih verovanja i tih nekih perioda misli kako da kako da kazem teorija i pokusaja da razumem ovaj beskraj i moje jadno postojanje i svrhu i da li uopste postoji nesto uzviseno ili nista, da li postoji kreator bog i zivot posle ovog i nesto iza ne namecem i ne uzimam ozbiljno niti sam siguran u to vec samo onako prolazi kroz mene u zelji i pitanju da li nesto postoji i kako bi moglo biti itd...

Dakle na osnovu ovog sto sam sve napisao, pokusao da objasnim, neko ko se razume dobro u tu neku klasifikaciju tj grupa koje postoje sa strucnim nazivom objasni i kaze u koju ja pripadam?🙂
Ako veruješ da postoji neka uzvišena sila, nešto božansko, ali ne znaš šta je to ili ne razumeš, onda si agnostik. Ako ne veruješ u bilo kakvu božansku silu, onda si ateista.

Ako veruješ da postoji neka uzvišena sila, božansko, ali ne znaš šta je to ili ne razumeš, onda si agnostik. Ako ne veruješ u bilo kakvu božansku silu, onda si ateista.

Hvala znaci ja sam nesto izmedju agnostika i ateiste tj agostik - ateista ili ateista - agnostik...🙂

Agnoateista😄

Takav odgovor mi je trebao a ne da me jure ovde bakljama i da me razapinju i daju savete i nude pomoc da se vratim hristu i pravoj veri...

Hvala znaci ja sam nesto izmedju agnostika i ateiste tj agostik - ateista ili ateista - agnostik...🙂

Agnoateista😄

Takav odgovor mi je trebao a ne da me jure ovde bakljama i da me razapinju i daju savete i nude pomoc da se vratim hristu i pravoj veri...
Niko nikog ne treba da prisiljava da veruje u nešto. To dođe samo od sebe ili ne bude. Takvi ljudi i nisu pravi vernici, više su nalik srednjovekovnoj inkviziciji.

Крај једне ере. Уредници сајта религија.ме склонила списе Елене Вајт са свог сајта и одбацили је као пророка. Што је похвално али одакле ћу ја сад налазити њена дјела на нашем језику.

Крај једне ере. Уредници сајта религија.ме склонила списе Елене Вајт са свог сајта и одбацили је као пророка. Што је похвално али одакле ћу ја сад налазити њена дјела на нашем језику.
Ma imas bato pljuvace koliko hoces,snalazljiv si ti decko,videli smo te da plivas kao riba u moru pljuvacnice... :D

Ију, па како се десио тај преображај? Кога сада следе? Само Милера?

Јадно је да постујеш троловање тако матор...

Циркус и позориште имаш код бранка Коцкице
Не дирај ми Друга Коцкицу, знаш ли ти како је тај мајстор скидао Швабе ка голубове??

1707616337699.png

:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back