- Poruka
- 16.577
bilo je agata i patetike ovde i to dostaEh......![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bilo je agata i patetike ovde i to dostaEh......![]()
Znam, proradi mi peristaltika samo dok vrtim program na Divisad tv diva božićne filmiće
sećam se ranije akcionih puca iz pištolja i ne menja šaržerPa jeste gora, ali mi je i dalje zanimljivije da gledam to, nego neke akcione filmove ili ljubavne bljuzgarije
Ma bio je ceo raspon teatarskih ekspresija, tragedije, komedije, drame,melodrame, alternativnih predstava- kad Persa počne da lupeta...bilo je agata i patetike ovde i to dosta![]()
Ma kad Majk Hamer skoči sa 5 sprata i odma ustane,samo malo otrese šeširsećam se ranije akcionih puca iz pištolja i ne menja šaržer
da ovi drugi nisu pravili parodije ne bi ubacivali promene
monk - a sam gledao, fobičarZnam, proradi mi peristaltika samo dok vrtim program na Divi
I to ne zbog Božića, nego preljigave patetike
Mada, ubodu oni i nešto dobro kao Monk ili odlična triler serija Whistable pearl
Moj duhovni brat, samo ga ja razumem!monk - a sam gledao, fobičar
ma kakva persaMa bio je ceo raspon teatarskih ekspresija, tragedije, komedije, drame,melodrame, alternativnih predstava- kad Persa počne da lupeta...![]()
Jel ti misliš na kafanu ili nešto drugo?ma kakva persa
kao da kod nas nije bilo i komedije i tragedije i patetike i melodrame ma bilo je svega i svačega![]()
ja sad nešto kineske gledam, kad počnu da lete, zajebali amereMa kad Majk Hamer skoči sa 5 sprata i odma ustane,samo malo otrese šešir
Pri tom je ranjen i umlaćen
Ja već godinama gledam Koreance!ja sad nešto kineske gledam, kad počnu da lete, zajebali amere![]()
na bitisanje u kafaniJel ti misliš na kafanu ili nešto drugo?
volim stare kineske filmoveja sad nešto kineske gledam, kad počnu da lete, zajebali amere![]()
Pa to!na bitisanje u kafani
a ja samo sf vazda me privlačili a i vampirski.Ja već godinama gledam Koreance!
Imaju jako dobre i zapetljane scenarije
Eon?a ja samo sf vazda me privlačili a i vampirski.
e sinoć sam odgledao seriju konstantin ima ili ja imam 13 epizoda na video klubu
Ima YT kanal Wu Tang Collection sa stotinama starih kung fu filmova. Mystery of Chess Boxing mi je idalje od njih najdraži.volim stare kineske filmove
Sto god imao nije konkurentno,Saletova je ponuda nedostizna,badava ratovati...Možda ima neke druge kvalitete![]()
![]()
ma kad stižete sve to da odgledate?Ima YT kanal Wu Tang Collection sa stotinama starih kung fu filmova. Mystery of Chess Boxing mi je idalje od njih najdraži.
ma supernova, sranje veza al imaju dobar video klub
E Wu Tang već znam šta je!Ima YT kanal Wu Tang Collection sa stotinama starih kung fu filmova. Mystery of Chess Boxing mi je idalje od njih najdraži.
Nisam gledao puno. Pogledao sam one Bruce Lee klasike i par tih niskobudžetnih. Ima dosta sa istorijskom tematikom iz doba dinastija Ming. Gledao sam još Three Kingdoms seriju iz 2010. po Romansi o tri kraljevstva.ma kad stižete sve to da odgledate?
Najgore dvije serije.a ovaj fox sada star što me nervira
nijednu seriju ne orkupe do kraja i samo vrte dva ipo muškarca i štrebere.
od kad ih pratim sad je već peti krug
volim onu seriju 911 na njihovom kanalu
I jaa ovaj fox sada star što me nervira
nijednu seriju ne orkupe do kraja i samo vrte dva ipo muškarca i štrebere.
od kad ih pratim sad je već peti krug
volim onu seriju 911 na njihovom kanalu