Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Istina ali ja sam odmah uletio 100 na sat. Mislim da već imam 4-5 rasprava sa robivekom od oko 70-80 poruka.
isto i ja davno misleći da mogu nametnuti svoje mišljenje kao jedino ispravno. onda valjda shvatiš da i onaj preko puta za sebe isto misli. ako ne prekineš na vreme ostade zarobljen.

mi smo "rasli" uz ovaj forum, sklapali ne/prijateljstva, imali istomišljenike, upoznavali jedno drugo, razumevali, ne razumevali, simpatije, ljubomore, svađali se s moderatorima, dobijali kartone, kasnije i mi postadosmo moderatori.
zatim bilo podmetačine, ljutnje, svađe, ispaštanje. ali sve u svemu valjda se pamti samo ono lepo, pa nekako i kažemo da je bilo lepše ranije nego sad, a za nas i jeste jer više nije tako i više neće ni biti.
na starom interfejsu za prijave postojao je trougao. šta misliš ko je rekorder u diranju trougla :D

e, ali ne znam da li ste primetili da najviše citata ima za seks..
nevaljalac..

Čim neko seks pomene, evo Robija sa bibliskim pogledom na situaciju.
Meni se ipak cini da ti zapravo pratis samo te moje komentare stoga se jos jednom proracunaj kako stvari zaista stoje...
...mada ne poricem da je seks definitivno jedna izuzetno bitna tema za coveka koja je nazalost danas pod silnim pritiskom da se redefinise po vise osnova !

Meni se ipak cini da ti zapravo pratis samo te moje komentare stoga se jos jednom proracunaj kako stvari zaista stoje...
...mada ne poricem da je seks definitivno jedna izuzetno bitna tema za coveka koja je nazalost danas pod silnim pritiskom da se redefinise po vise osnova !
Pa šta drugo da pratim kad samo o tome i suboti pišeš.. :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back