- Poruka
- 16.578
on je sve koji su tetovirani nazivao robovima serpenta posebnoprvi put sad čujem da ga ovaj zvao tetovirani zato me zbunilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on je sve koji su tetovirani nazivao robovima serpenta posebnoprvi put sad čujem da ga ovaj zvao tetovirani zato me zbunilo
Uz još mnogo toplih i maštovitih epitetaprvi put sad čujem da ga ovaj zvao tetovirani zato me zbunilo
to ću sad pitati jaSale, ne pitaj ko je Čuma, neću ti odgovoriti!
Mada znaš

Nemoj, prizvaćeš je!to ću sad pitati ja![]()
Ti znaš ko jeto ću sad pitati ja![]()
aaaaaaa ona što sam je u nekom ranijem postu spomenulaNemoj, prizvaćeš je!
Pu,pu,pu!
Ma nemam ga više kao na početku mog forumskog bitisanja.Trebaće ti još mnogo entuzijazma!
Neka, modovsko iskustvo je veoma korisno!Ma nemam ga više kao na početku mog forumskog bitisanja.
Mod sam manje od mjesec ali znaju ostali članovi kakav je bio moj forumski početak. Većini vjerujem iritantan i dosadan ali nemam više taj žar kao tad. Nekako su sve teme prošle i sad se samo vrte u krug već raspravljene stvari.Neka, modovsko iskustvo je veoma korisno!
Al treba jak stomak i još jači živci
to je zato što kad si došao zalaufao si se da se raspravljaš o religiji kao što to činiš na forumu sa kog si stigaoMa nemam ga više kao na početku mog forumskog bitisanja.
Sad ti preostaje da razdvajaš pobesnele i da brišeš, nije prijatan posao!Mod sam manje od mjesec ali znaju ostali članovi kakav je bio moj forumski početak. Većini vjerujem iritantan i dosadan ali nemam više taj žar kao tad. Nekako su sve teme prošle i sad se samo vrte u krug već raspravljene stvari.
Nažalost uvidio sam to baš iz prve ruke.Sad ti preostaje da razdvajaš pobesnele i da brišeš, nije prijatan posao!
Za rasprave najčešće nisu potrebni konkretni povodi!
Mogu ljudi za bilo šta da se uvate, ionako je uzrok tome mnogo dublji od odbrane ili nametanja nekog svog stava!
A religija je tanana, duhovna, lična, mnogo ružno izgleda kad se ljudi zbog toga svađaju
Ko je kralj na tvom avataru?Nažalost uvidio sam to baš iz prve ruke.
Стефан Дечански.Ko je kralj na tvom avataru?
tri meseca si ovdeMod sam manje od mjesec ali znaju ostali članovi kakav je bio moj forumski početak. Većini vjerujem iritantan i dosadan ali nemam više taj žar kao tad. Nekako su sve teme prošle i sad se samo vrte u krug već raspravljene stvari.
Али опет овдје је доста боља атмосфера него на другим подфорумима.to je zato što kad si došao zalaufao si se da se raspravljaš o religiji kao što to činiš na forumu sa kog si stigao
ovde ljudi i ćaskaju, nekada podele i neki problem ili veselu vest
to je ono što sam ja tebi htela reći
lično smatram da je dobro što je tako
treba postojati tema na forumu na kojoj ne moramo da se sukobljavamo kao zadrti vernici već ćaskati o svakodnevnom životu, šaliti se i tako ....
Istina ali ja sam odmah uletio 100 na sat. Mislim da već imam 4-5 rasprava sa robivekom od oko 70-80 poruka.tri meseca si ovde
a zamisli nas
svaka tema je bila minimum pet šest puta i sve ti dođe isto iako su različiti korisnici.
al ovo ti je droga, ako se navučeš ostade doživotno.
atmosfera je svuda dobra ako čovek zna da se uklopiАли опет овдје је доста боља атмосфера него на другим подфорумима.
sektaš bio sektaš ostoVidim raspricalo se drustvo,da vam se nije ubacio Maki pitao bih vas jel vam tu negde i razredni,ambijenat mi je bio poput 10 (35) godisnjice od mature...![]()

Nije baš da me ne zanimaju tuđa mišljenja!pitaj Budu da li bih i ja skontala, da Agata nije istovremeno pričala o tome
kako je ne zanimaju tuđa mišljenja, kada je taj post iskočio na drugoj
društvenoj mreži.. sinhronicitet..
...sta ces,neke stvari se ne menjaju lako... ali se trudim da se popravljam,narocito kad indirektno dobijem lepe savete od tebe.sektaš bio sektaš osto![]()