ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.361
Гога је завршила у рехабилитационом центру за спамере... њено меко срце цензуру није издражлоĐe je Džodžili sad da vidi da joj se u kafani ne priča o religiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Гога је завршила у рехабилитационом центру за спамере... њено меко срце цензуру није издражлоĐe je Džodžili sad da vidi da joj se u kafani ne priča o religiji.
Ma jok ,uopste nisam,tako ti se samo cini...ja uvek sve to "otvorenim kartama"...jao, kako si ti misteriozan..![]()

on ti je ko nevesta, sve nešto krije. te nevina, te neću da kažem kome sam obećana i tako toJa cijenim negdje 45-50.
..gde me provali,a stvarno pazio sam da me neko ne primeti kad izlazim iz novog SUV-a...Robi je ustvari pravoslavni pop samo je na undercover misiji kod ovih drugih.
fali jos vodena para da izbijaa tako ti je dole na jugu..
sve krije, samo ženu ne krije.. brate, na sva zvona ''ja se oženio''on ti je ko nevesta, sve nešto krije. te nevina, te neću da kažem kome sam obećana i tako to![]()
A malo ipak zahladnilo od kako su Severna Makedonija postali..fali jos vodena para da izbija

А душица жао ми је.Гога је завршила у рехабилитационом центру за спамере... њено меко срце цензуру није издражло
Kad vam dođe, polupaće vas ko lončiće..А душица жао ми је.

ih lako je ovde biti oženjen. treća realnost.sve krije, samo ženu ne krije.. brate, na sva zvona ''ja se oženio''
to mu je valjda najveće postignuće u životu..
@.Gogilli.Kad vam dođe, polupaće vas ko lončiće..![]()
...pa necu da lazem,potpuno si u pravu u vezi ovog i pre svega hvala Bogu za to "moje"postignuce...sve krije, samo ženu ne krije.. brate, na sva zvona ''ja se oženio''
to mu je valjda najveće postignuće u životu..
Maqedonia i Veriut.A malo ipak zahladnilo od kako su Severna Makedonija postali..![]()
Нит сви ожене жену (неки се жене двапут), нит сви имају синове...sinovi tvoji kao grane maslinove oko stola tvojega.
nedostaje ti@.Gogilli.
Иначе, ко први изгуби стрпљење од подбадања, нека криви лимит аутоцензуре на свега 15 минута... ту је квака од луднице

...zavisno od perspektive gledanja i stvar licnog ukusa tako da ne bih ulazio u raspravu o tim stvarima...ipak su to suvise intimne stvari...ti imaš problem u obe realnosti![]()
Ко дивљем коњу потковицаnedostaje ti![]()
...pa dobro,nemam ja nista protiv da ti ovaj stih shvacas simbolicki a ja cu da ga zivim doslovno...Нит сви ожене жену (неки се жене двапут), нит сви имају синове...
Овде је духовни смисао те молитве у псалму, а не буквални... Срећа није буквална ко што су је тумачили јеше и данас протестанти, већ скривена у том блаженству
Џоџили ускоро постаје СИПЦ монахиња Гогилија.nedostaje ti![]()
nemoj...zavisno od perspektive gledanja i stvar licnog ukusa tako da ne bih ulazio u raspravu o tim stvarima...ipak su to suvise intimne stvari...![]()
Pa sta ces ti onda ovde,kako si zalutao !?nemoj
ovaj forum je za momke, devojke, odrasle ljude koji imaju odraslu decu i sekte.
ona je lafica kad je bolje upoznaš.Џоџили ускоро постаје СИПЦ монахиња Гогилија.
nisam devojka, momamak i sektaš.Pa sta ces ti onda ovde,kako si zalutao !?![]()