dekapitare
Iskusan
- Poruka
- 5.524
jesi vozio 150 km/hGotov sam par srcanih aritmija od puta.
Jedva sam disao.
Firma mi se raspada a ja se zajebajem po forumima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi vozio 150 km/hGotov sam par srcanih aritmija od puta.
Jedva sam disao.
Firma mi se raspada a ja se zajebajem po forumima.
...ma videlo se odmah da imas izuzetno jaki analiticki kapacitet,zato odmah sve lako kontas...ne znaš kakva je i ćuti, ni sliku joj nisi video
Spavao sam i prenulo me.jesi vozio 150 km/h
Можда је разведен по протоколу... невољу пољубио...pa on nema suprugu nije venčan
neženja
... муке животне, нема кога нису тесалеМуке су за јунаке... понекад и за лудакеmole se supermoderatori da ne brišu više
džabe me zabole prsti, mislite na naše zdravlje
pisao je da nije venčanМожда је разведен по протоколу... невољу пољубио...... муке животне, нема кога нису тесале
Па и није и кад јесте, попа немају... Венце мученичке на главу, попа спушта, ко трнов венац пре васкрсења...pisao je da nije venčan
e sad ko će subotaru verovati
)Преживела си и горе ситуацијеpričaj tiho zunzare samo nadleću
meni obrisaše tridesetak postova
ova kafana gubi smisao da se uopšte piše u njoj
mislim da je rekao nikako, njega je jehova lično venčao a mojsije i ilija kumoviПа и није и кад јесте, попа немају... Венце мученичке на главу, попа спушта, ко трнов венац пре васкрсења...
Да није секуларне државе, водили би се ко (не смем да напишем, гледа)

Ко је била невеста у том сну...mislim da je rekao nikako, njega je jehova lično venčao a mojsije i ilija kumovi![]()
) ?jes baš smo se nas dve dovatile..
ako ovako nastavim još jedan požarjel se to ovde vodi ratПреживела си и горе ситуације

RavaКо је била невеста у том сну...
Гром или Језа-веља (бивша) ?
Или је Џезабел, јер србска верзија вређа жене због Језе и Веље у њој?
Игнориши... адаптацијаjel se to ovde vodi rat![]()
Да није ко пророк Осија?
kafana na religiji je uvek bila najzabavnijaИгнориши... адаптација

onanДа није ко пророк Осија?
Он је баш пострадо због женидбе... у старту
2. Кад Господ поче говорити Осији, рече Господ Осији: *Иди, ожени се курвом и роди копилад, јер се земља прокурва одступивши од Господа. [*Ос 3, 1.]
Није, жив је...
За дом спремни?Gotov sam
Није, жив је...