Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imaš zvaničnu i paralelne
hrišćanske, muslimanske itd.
onda oni miksuju, tako da biblioteke nisu ni rušene uopšte, ama nisu ni postojale.
recimo crkva se slaže da smo dođoši ovde zato što im odgovara jer kako će objasniti da preko hiljadu godina srbi nisu prihvatili hrišćanstvo.
Da. Verovatno je neko izmislio da su paganske biblioteke postojale.
Odakle nepismenim paganima biblioteke..

Ajde ne mantrajte. Biblioteka je prvi put spaljena od strane Cezara onda su je dokrajčili Karakala i Aurelijan. Hrišćani su 391. uništili Serapeum, paganski hram koji je NEKADA bio dio biblioteke ali više to nije bio a uništen je jer su aleksandrijski pagani od Serapeuma napravili tvrđavu gdje su otimali hrišćane i mučili ih. To nam govore istoričari Sozomen i Sokrat Sholastik.

Ajde ne mantrajte. Biblioteka je prvi put spaljena od strane Cezara onda su je dokrajčili Karakala i Aurelijan. Hrišćani su 391. uništili Serapeum, paganski hram koji je NEKADA bio dio biblioteke ali više to nije bio a uništen je jer su aleksandrijski pagani od Serapeuma napravili tvrđavu gdje su otimali hrišćane i mučili ih. To nam govore istoričari Sozomen i Sokrat Sholastik.
Mi što mantramo imamo istoriju dužu od hiljadu godina. Tako da možeš
sa Robijem da nastaviš raspravu, jer si tu u prednosti.

Da. Verovatno je neko izmislio da su paganske biblioteke postojale.
Odakle nepismenim paganima biblioteke..
e to je enigma, da zatucani nepismeni pagani grade piramide, sfinge
ili po južnoj americi
pa petra grad
1280px-Treasury_petra_crop.jpeg

Mi barem imamo istoriju dužu od 150 godina.
A ko vam bre spori istoriju ?
...niste vi vakvi odjednom postali,imate vi dugacke korene bato,ima vas i u NZ-u...
Evo sta je apostol rekao o tim vasim pretecama:

Gal.1,6-8:
"...Čudim se da se tako odmah odvraćate na drugo jevanđelje od onoga koji vas pozva blagodaću Hristovom,
Koje nije drugo, samo što neki smetaju vas, i hoće da izvrnu jevanđelje Hristovo.
Ali ako i mi, ili anđeo s neba javi vam jevanđelje drukčije nego što vam javismo, proklet da bude!..."

Poslednja izmena:
Ne možeš ti mene da ispravljaš. Možeš da izneseš svoje mišljenje i to je sve.
Malo mi smeta kad kažeš da mantram, zato što mi tvoje mišljenje nije od
značaja, ali nije strašno.
Ovo nije mišljenje ovo su istorijske činjenice. Hrišćani nisu uništili aleksandrijsku biblioteku. Uništena je ranije. Hrišćani su uništili pagansko utvrđenje koje je ranije bilo u sklopu biblioteke.

Ovo nije mišljenje ovo su istorijske činjenice. Hrišćani nisu uništili aleksandrijsku biblioteku. Uništena je ranije. Hrišćani su uništili pagansko utvrđenje koje je ranije bilo u sklopu biblioteke.
To je mišljenje ili tumačenje istorijskih izvora koje je tebi prihvatljivo iz nekih
razloga i ja uopšte nemam inspiraciju da sa tobom o tome raspravljam.

Od cega su ovi ovde ljudi jesu li stvarni?
Ozbiljno pitam.
Mislim na biblijaše.
Jesu li to pravi ljudi? Kazu da ima botova program ih kreira pa se logiraju.
Podcjecaju me na Budiste nece da kupe kesu u trgovinu jer Buda nije kupovao kese.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back