bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
jos jedna i eto 3 dana proslo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma pusti ti naučnike i inteligentni dizajn nego raportiraj kako idu ispiti...nismo te mi postavili za reprezenta pdfa religija na univerzitetu da filozofiraš i juriš sojke...Увијек волим гледати овакве видее гдје научници налете на нешто што им је необјашњиво а што је омогућило да се развије живот у универзуму. По мени су овакве ствари јасан доказ интелигентног дизајна како се технички изражава идеја да је Бог створио све што постоји.

Ko je dizajnirao dizajnera?По мени су овакве ствари јасан доказ интелигентног дизајна
Dobio 10 na ispitu. Ostao još jedan do diplome.ma pusti ti naučnike i inteligentni dizajn nego raportiraj kako idu ispiti...nismo te mi postavili za reprezenta pdfa religija na univerzitetu da filozofiraš i juriš sojke...![]()
Bravo!Dobio 10 na ispitu. Ostao još jedan do diplome.

@.Gogilli. gde si?Je li ziva ?
zar nisi govorio da sam nesposoban moderatorDajte malo transparentnosti da se zna tko je moderator a ne da netko skrivecke s tavana briše postove.Tko se boji forumasa ne moze biti mod.
Predlazem @.Gogilli.

Oooo,evo macke na vidiku,i to dobro raspolozenu,ocito joj je lepo krenuo dan...miševi šta ste pospavali
Dobro jutro![]()

trudim se da mi svaki dan krene sa lepim mislimaOooo,evo macke na vidiku,i to dobro raspolozenu,ocito joj je lepo krenuo dan...![]()