bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Svi imaju teske periode, nadam se da nisu pihicki mracni, nego samo materijalnoimam mračne periode ali i one svetle
baš se nekako ciklično kod mene to sve ponavlja i vrti u krug
valjda je to život

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi imaju teske periode, nadam se da nisu pihicki mracni, nego samo materijalnoimam mračne periode ali i one svetle
baš se nekako ciklično kod mene to sve ponavlja i vrti u krug
valjda je to život

Evozdravo milanče sa 19
kako si?
šta ima?
psihički sam uvek stabilna a ne mora biti materijalnoSvi imaju teske periode, nadam se da nisu pihicki mracni, nego samo materijalno![]()

u SD je euforičnoEvo
Ležim
Maštam da imam 19 ... jelte... i nešto za "staviti na tih 19"
Dosadio sam i Bogu i svakom narodu
Kako si mi ti?
Kako je u SD?
Добро је док имаш силе за решења...psihički sam uvek stabilna a ne mora biti materijalno
jednostavno naidje neki životni problem .... rešavaš to i eto ga svetli period![]()
Moja majka je iz Kolara, 9km od Smedereva... inace to je ljoticevski kraj, deda mi bio u LjoticevcimaЗначи Гогили је Смедеревка?
Они важе за ревнитељски крај... јако паметан народ тамо, да ли због вина или чега већ...!?

Друже Тито, Мити се кунемо...Moja majka je iz Kolara, 9km od Smedereva... inace to je ljoticevski kraj, deda mi bio u Ljoticevcima![]()

Odakle si ti ako smem pitati?Друже Тито, Мити се кунемо...![]()
Ja sam borac, ne volim kukavičlukДобро је док имаш силе за решења...
Муке су за јунаке, што их више решаваш, више долазиш себи и користиш другима...
НБГДOdakle si ti ako smem pitati?
a tata?Moja majka je iz Kolara, 9km od Smedereva... inace to je ljoticevski kraj, deda mi bio u Ljoticevcima![]()

Де си земљаче (тачније бетону)...
Tata je bio komunista Titov. A drugi deda komunista od 1933. kum mu bio Rudi Cajevec. On je na onoj cuvenoj slici na motoru za demonstracijea tata?![]()

sve same komunjareTata je bio komunista Titov. A drugi deda komunista od 1933. kum mu bio Rudi Cajevec. On je na onoj cuvenoj slici na motoru za demonstracije
27.marta 1941. Posle rata je bio ministar za elektroprivredu![]()
ima li zilotske crkve u nbg?Де си земљаче (тачније бетону)...
Зато иумемо и да се не сложимо како ваља... таки је блоковски менталитет (броднес оф вју)
Неima li zilotske crkve u nbg?
gde ideš da se moliš?
Moze u bilo koju crkvu. Kad sam bio u Nemackoj, rekli su mi moze bilo koja crkva...gde ideš da se moliš?

На врх планинеgde ideš da se moliš?
pa iz SPC te niko neće isteratiMoze u bilo koju crkvu. Kad sam bio u Nemackoj, rekli su mi moze bilo koja crkva...![]()

Pa da, kad Svabe dodju ovde gde ce, onda?pa iz SPC te niko neće isterati
dobro došao je![]()