Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trebalo bi naziv Veseli vernici preinačiti u Religiozni fanatici.
Jedinu temu gde su dolazili i ljudi sa drugih podforima koje religija i nije baš nešto zanimala uspeli ste da uništite.
Radite li vi uopšte nešto od ovozemaljskih stvari ili po ceo dan listate Bibliju.
Vernik koji ni za šta nema osećaj već sve mora da proveri u svetom pismu i nije neki vernik.
Priučeni .....
pa čim ziki i robija dođu to je teološka kafana pa zavedu i mlađahnog makarija. :D
ma onda više ni ne vidim na kojoj sam temi jer dobijam obaveštenja samo kad me neko citira

pa čim ziki i robija dođu to je teološka kafana pa zavedu i mlađahnog makarija. :D
ma onda više ni ne vidim na kojoj sam temi jer dobijam obaveštenja samo kad me neko citira
Тежак је живот површњака... све сем плићака дави

Ево не појављујем се више, ако ће вас то утешити...:ok:

Иначе, ви такође смарате простаклуком и шабанијом, па нико не сикће на вас, таки сте каки сте

Jedinu temu gde su dolazili i ljudi sa drugih podforima koje religija i nije baš nešto zanimala uspeli ste da uništite.
Radite li vi uopšte nešto od ovozemaljskih stvari ili po ceo dan listate Bibliju.
Vernik koji ni za šta nema osećaj već sve mora da proveri u svetom pismu i nije neki vernik.
Priučeni .....
А чиме се ти провераваш, вицевима у кафани?

Priučeni .....
Људи морају очекивати приче о религији на подфоруму о религији

ma nikako se ne slažem. zamisli gde se sve širila papska jeres, zamisli gde su druge kulture, tradicije, vere, običaji. i zamisli da bog pljune na dobre ljude. to onda nije bog ljubavi a niti pravde.
to je ono što te vuče nazad zbog starog zaveta gde tačno opisuje loše ljude u "pravoj" veri i dobre ljude koji nisu toj pravoj veri svakako ih treba ukloniti.
Polako se i tamo širi pravoslavlje. Ide to sporo ali sigurno.

ne znam o čemu pišeš, čovek jedino što zna je da ništa ne zna. čovek piše iz ličnog mišljenja i iskustva što znači da se ne poklapa uvek i u svemu.
a vera osim deklarativne spoljašnje postoji unutrašnja koja nekad nisu u skladu. ali ljudi se boje da iskažu svoju veru da ga konvencija ne proglasi jeretikom.
ja taj problem nemam. niti odvajam ljude iz svete saborne crkve, a ujedno sam i oslobođen "okova" šta ima ko da mi zameri ako nije u skladu sa crkvenim tumačenjima.
Imas svece cija se teologija ne uklapa, davno sam to cuo. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back