Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izgleda završila svoje, protera je robija sa pdfa
barem će nina imati manje posla :D
A sto je ja proterao - ja je samo pitam a ona bezi !
...daj onda predlozi malu izmenu u forumskom Pravilniku koja ce da regulise / nalaze kakva se teoloska pitanja mogu/smeju postavljati Moni i eto ti resenja...pa kad joj neko, ukljucujuci i mene, pita nesto "nezgodno za nju"onda se ona pozove na Pravilnik i doticnog odmah sankcionisu.
"Red i mir" sa Monom kao rezisera pa da vidis onda dali ce ona imati razloge za bezanje... :D

šta će mu, njemu je seks što je postao sad glavna riba na religiji :D
Sto mi ovo ne rece ranije da se "ne mucim"sa zenom...valjda je to tako kad nam kaze neko sa velikog licnog iskustva...:D
...nesto u stilu kad mi se moja zenica onako zavodlivo nasmesi i krene sa njenom "strategijom za moj angazman" ja je kulturno prekinem i kazem : "...izvini draga ,trenutno imam preca posla,vidi sto se desava na forumu..." :mrgreen:

A sto je ja proterao - ja je samo pitam a ona bezi !
...daj onda predlozi malu izmenu u forumskom Pravilniku koja ce da regulise / nalaze kakva se teoloska pitanja mogu/smeju postavljati Moni i eto ti resenja...pa kad joj neko, ukljucujuci i mene, pita nesto "nezgodno za nju"onda se ona pozove na Pravilnik i doticnog odmah sankcionisu.
"Red i mir" sa Monom kao rezisera pa da vidis onda dali ce ona imati razloge za bezanje... :D
Sa Monom nema diskusije. Tera po svom, pa kad das argument koji ne moze da obori, samo ignorise...

Bacio sam pogled na adventistički film "Objavi svetu" o Elen Vajt i bilo je zanimljivo iskustvo. Propagandni film svakako ali zabavnih scena je bilo. Pogotovo kad su neki likovi u birtiji raspravljali o mileritima i jedan kaže "okupljaju se subotom" a drugi odgovori "e sad znam da me takva banda neće vidjeti". Jako suptilno. Ili kad testiraju Elen stavljanjem Biblije na nju.

Poslednja izmena:
Bacio sam pogled na adventistički film "Objavi svetu" o Elen Vajt i bilo je zanimljivo iskustvo. Propagandni film svakako ali zabavnih scena je bilo. Pogotovo kad su neki likovi u birtiji raspravljali o mileritima i jedan kaže "okupljaju se subotom" a drugi odgovori "e sad znam da me takva banda neće vidjeti". Jako suptilno. Ili kad testiraju Elen stavljanjem Biblije na nju.
Imaju oni dosta interesantnih materijala vredni paznje,to moram priznati...mozda neki zaista i jesu propagandni ali su definitivno zasnovani na Svetom Pismu i na dogadjaje iz realnog zivota.

...moram primetiti da se je ambijenat u drustvi drasticno razlikovao od onog sto danas imamo,zamisli samo to su manje vise dvesta godiina u pitanju,dva veka a tolika razlicitost po svim osnovima...moralna dekadencija masovnih razmera uz nezamisljivi tehnoloski razvoj.

Volimo mi monotoniju
Samo se vi držite tema
Ako ne znate da se šalite, pričate o nekim drugim stvarima a ne samo religijskim,
u kafani onda sedite i ćutite
Pa generalnoo cutimo...mozda tru i tamo po koju rec ali se definitivno ne znam saliti...kao sto sam vec jednom rekao,ja sam ti neki "namcorski tip"stoga... :D
Dobro, možete jesti prasetinu 😁
Hvala,to cu ipak ostaviti tebi,tesko mi to jelo ovih dana,pazim na liniju,ipak je leto... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back