Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma niko njih ne tera odavde samo pišu tako suvoparno
čak i ovde u kafani ne zna da se opusti nego bi terao teološke priče
ma nije mi to.
uvek kad neko dođe s tih manjih foruma obično tamo budu takva dva tri člana aktivna a nema ko da ih gleda. to je ono što sam pisao ako domaćica ne uslika ručak i ne stavi na fb ko da ga nije ni kuvala. to ti je to.
eto nek proveri koliko su zanimljivi. otvori blog pozove sabrata i svi koji žele da učestvuju.

Ma dosla ti odmena koja je podigla standarde pisanja tvog tabora i to do nivoa kojeg ne mozes pratiti pa te to nekasko dodatno uznemirava...
...tebi bi bilo lakse da Maki nije ni dolazio,ranila bi ti mene sa razno-raznim ... produktima i smatrala bi da je to saqsvim noramlno,jer tako navodno branis tvoju "veru "( ili veru tvojih pajtrasa).
Tamo gde sam te naranila, nisam veru branila nego dostojanstvo. To što si mi
zapovedao kad da ti odgovorim i kako da ti odgovorim, nije stvar vere ni tvoje
i moje, već nekakva tvoja umišljena veličina i moć da možeš drugima da
komanduješ. Možda i možeš, kod svoje kuće.

Pratim ono što me interesuje.

Ma dosla ti odmena koja je podigla standarde pisanja tvog tabora i to do nivoa kojeg ne mozes pratiti pa te to nekako dodatno uznemirava...
...tebi bi bilo lakse da Maki nije ni dolazio,ranila bi ti mene sa razno-raznim ... produktima i smatrala bi da je to sasvim noramlno,jer tako navodno branis tvoju "veru "( ili veru tvojih pajtasa).
Vidi kako jedan drugog bodre
rekoh ja njih dvojica su jedno veliko :heart:

ma nije mi to.
uvek kad neko dođe s tih manjih foruma obično tamo budu takva dva tri člana aktivna a nema ko da ih gleda. to je ono što sam pisao ako domaćica ne uslika ručak i ne stavi na fb ko da ga nije ni kuvala. to ti je to.
eto nek proveri koliko su zanimljivi. otvori blog pozove sabrata i svi koji žele da učestvuju.
ma meni smejurija što su umislili da su kako reče robi jednom potkovani :D
to ko dete kad nauči pesmicu i recituje je al fali tu nešto
fali razumevanje i duša
e tako njih dvojica

Ma ja ništa protiv njihovih razgovora nemam. Niti ih ometam, niti im branim
da se razgovaraju po cele dane.
I sad došo on mene da vređa kako sam glumpava, jer mu egu ne podilazim. :roll:

Svi jednom dnevno da pohvale Makija i Robija za izuzetni trud i zalaganje
i doprinos forumu. Da ne pate.

Vidi kako jedan drugog bodre
rekoh ja njih dvojica su jedno veliko :heart:
Opet lose kontas ali sta da ti radim,to je vec tvoj imidj,ne menja se to tako lako... :D
...meni se cini da sam uputio jednu primedbu, onako "natanane"na racun tvoje koleginice ali eto, ti si ( opet) skapirala nesto sasvim drugo...
...navikli smo vec na tebe...
...nego daj casti jednu turu za bolju koncentraciju pa cemo onda videti sta cemo i kako cemo...

ma meni smejurija što su umislili da su kako reče robi jednom potkovani :D
A kad je to nekad robi rekao,opet problemi sa percepcijom...!?
to ko dete kad nauči pesmicu i recituje je al fali tu nešto
fali razumevanje i duša
e tako njih dvojica
A da fali razumevanje i dusha ti saznajes tako sto...!?
Sta,citas mi misli ili da koristim poznatu terminologiju - vidis sta mi je u srcu ???
Mislim da si se malo zanela,mozda je to od pica pa si propustila primetiti da takvu mogucnost ekskluzivno ima jedino Bog Nebeski. :kafa:

Opet lose kontas ali sta da ti radim,to je vec tvoj imidj,ne menja se to tako lako... :D
...meni se cini da sam uputio jednu primedbu, onako "natanane"na racun tvoje koleginice ali eto, ti si ( opet) skapirala nesto sasvim drugo...
...navikli smo vec na tebe...
...nego daj casti jednu turu za bolju koncentraciju pa cemo onda videti sta cemo i kako cemo...
robi na temama brani svoje stavove a u kafani treba da se opistiš i šališ sa osatlima o religiji se čak ne mora ni diskutovati
to isto u stvari pogotovo maki bi trebao malo da povuče ručnu i opusti se
on ne ume čak ni na ovoj temi da se opusti kao da ima 83 a ne 23 godina

images

večeras samo žestina :D

izvoli :p

A kad je to nekad robi rekao,opet problemi sa percepcijom...!?

A da fali razumevanje i dusha ti saznajes tako sto...!?
Sta,citas mi misli ili da koristim poznatu terminologiju - vidis sta mi je u srcu ???
Mislim da si se malo zanela,mozda je to od pica pa si propustila primetiti da takvu mogucnost ekskluzivno ima jedino Bog Nebeski. :kafa:
ma brate cepkaš postove i smaraš
kako ti ne dosadi?
opusti se nekad i jednostavno samo ćaskaj
fali ti duše

robi na temama brani svoje stavove a u kafani treba da se opistiš i šališ sa osatlima o religiji se čak ne mora ni diskutovati
to isto u stvari pogotovo maki bi trebao malo da povuče ručnu i opusti se
on ne ume čak ni na ovoj temi da se opusti kao da ima 83 a ne 23 godina

images

večeras samo žestina :D

izvoli :p
Eeeee ovo je vec bolje...
...hvala na savetima,to mi je zaista bila velika dilema ali si mi sad razjasnila pa konacno skapirao...
...a sto se ture tice moram ti reci onako iskreno - ti bi da prodjes suvise jeftino ,ne prolazi ovo kod mene...
...retko sednem u kafanu ali kad sednem onda sam veoma probirljiv...za pocetak mozda nesto poput ovog:

1691444607223.png

1691444716226.png

...hvala na savetima,to mi je zaista bila velika dilema ali si mi sad razjasnila pa konacno skapirao...
...a sto se ture tice moram ti reci onako iskreno - ti bi da prodjes suvise jeftino ,ne prolazi ovo kod mene...
...retko sednem u kafanu ali kad sednem onda sam veoma probirljiv...za pocetak mozda nesto poput ovog:

Pogledajte prilog 1391367

Pogledajte prilog 1391371
lepo...baš sam za večeru spremao pečurke...samo ne šampinjone nego bukovače

Pogledajte prilog 1391367

Pogledajte prilog 1391371
ovo je kulturna kafana ovde se služi samo pečenje :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back