Ma znao sma da je tako ali je ipak dobro kad se to licno prizna...Najčešće gledam da ih preskočim dosadni su

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma znao sma da je tako ali je ipak dobro kad se to licno prizna...Najčešće gledam da ih preskočim dosadni su

Ja znam da ti znaš da su tvoji postovi najčešće dosadni ali drugačije ne umešMa znao sma da je tako ali je ipak dobro kad se to licno prizna...

Ne muči me ništa ali evo i na moju benignu objavu da mi je godišnjica boravka na forumu ti si odgovorila sarkastičnim komentarom. Nije mi jasno čime sam te toliko iziritirao.Šta ti je tačno čudno?
De dete izvrni se na crni otoman i kaži šta te muči
Nazalost i to znam,znam da su dosadni onima koji nisu zainteresovani za verske diskusije a narocito koji se prosto shokiraju kad im neko pomene Sveto Pismo ali sta je tu je,iz te koze znam da ne mozes i vec sam se pomirio s tim.Ja znam da ti znaš da su tvoji postovi najčešće dosadni ali drugačije ne umeš

Subotarstvo me zaista ne zanimaNazalost i to znam,znam da su dosadni onima koji nisu zainteresovani za verske diskusije a narocito koji se prosto shokiraju kad im neko pomene Sveto Pismo ali sta je tu je,iz te koze znam da ne mozes i vec sam se pomirio s tim.
Ti uopšte mene ne možeš da iziritirašNe muči me ništa ali evo i na moju benignu objavu da mi je godišnjica boravka na forumu ti si odgovorila sarkastičnim komentarom. Nije mi jasno čime sam te toliko iziritirao.

Sta je sad to subotarstvo ?Subotarstvo me zaista ne zanima
Pravićemo se da ne znaš a ja ostajem pri svojoj izjavi a ti sam saznaj šta jeSta je sad to subotarstvo ?
...cuo sam da neke ne zanimaju Bozje zapovesti ali konkretno za subotarstvo stvarno pojma nemam sta je to.

Lepo napisano i to svojim rečima a ne ko ova dvojica što samo štancuju citate iz biblije i ništa viševoli bližnjeg jednako kao samog sebe je jedino što Isus traži od hrišćana u svakodnevnom životu.....ni čitanje Svetog Pisma ne traži, ni ispovest, ni pričešće, ni redovni odlazak na liturgije, ni misionarski rad po forumima...koliko ljudi znate da po ovom kriterijumu mogu sebe da nazovu pravim hrišćanima?. za one koji ispunjavaju ovaj kriterijum Isus je namenio stanove u raju...gde vidite sebe?
Glavni problem je u tome što mi već volimo svoje bližnje jednako kao i samivoli bližnjeg jednako kao samog sebe je jedino što Isus traži od hrišćana u svakodnevnom životu.....ni čitanje Svetog Pisma ne traži, ni ispovest, ni pričešće, ni redovni odlazak na liturgije, ni misionarski rad po forumima...koliko ljudi znate da po ovom kriterijumu mogu sebe da nazovu pravim hrišćanima?. za one koji ispunjavaju ovaj kriterijum Isus je namenio stanove u raju...gde vidite sebe?
Ti kao pravoslavka misliš da je tačno što je hm napisao?Lepo napisano i to svojim rečima a ne ko ova dvojica što samo štancuju citate iz biblije i ništa više
Ne slažem seGlavni problem je u tome što mi već volimo svoje bližnje jednako kao i sami
sebe. Što znači da sebe ne volimo uopšte. A kako sebe zavoleti bez duhovne
prakse? Samom odlukom nije moguće. Znači.. čitaj sveto pismo, posti, moli
se, pričešćuj..
Mislim i?Ti kao pravoslavka misliš da je tačno što je hm napisao?
Daaaj sad nemoj sitnicariti,odkud postalo bitno sta je tacno a sta nije ?Ti kao pravoslavka misliš da je tačno što je hm napisao?

Nisam rekla samo čitanje. Čitanje je jedan deo.Ne slažem se
Ima mnogo njih koji čitaju sveto pismo a nisu napredovali ništa.
Ima čak i onih koji su dosta čitali i činili strašna zlodela
Tako da ta terija pada u vodu da će to pomoći
Po meni više je do samog čoveka
Netačno je.Mislim i?
To je mozda zbog toga sto se ne mole Bogu da ih vodi u toku citanja,ne traze od njega razum i "mesnata srca"da bi mogli razumeti poruke iz Pisma i sprovesti ih u praksu....Ima mnogo njih koji čitaju sveto pismo a nisu napredovali ništa...
da slediš savete i rituale neke od hrišćanskih organizacija čiji predstavnici redovno osuđuju sebeljublje kako nazivaju ljubav prema sebi? da im poveriš da te vode ka Isusu koga (sem nekih izuzetaka poznatih kao svetitelji) ne razumeju i ne slede celim srcem ni sami?Glavni problem je u tome što mi već volimo svoje bližnje jednako kao i sami
sebe. Što znači da sebe ne volimo uopšte. A kako sebe zavoleti bez duhovne
prakse? Samom odlukom nije moguće. Znači.. čitaj sveto pismo, posti, moli
se, pričešćuj..
Eto zašto tebi ne ide to čitanje..To je mozda zbog toga sto se ne mole Bogu da ih vodi u toku citanje,ne trazi od njega razum i "mesnato srce"da bi mogli razumeti poruke iz Pisma i sprovesti ih u praksu.
..ako ovog nema onda nista od takvog citanja.

Jel to mene treba da zanima tvoje mišljenje?Netačno je.
Ovo svakako vazi i za mene,ako se ne drzim principa djaba mi citanje.Eto zašto tebi ne ide to čitanje..
Ti se na veru oslanjaš, a ne na greške drugih. To nije kao da ćeš uzetida slediš savete i rituale neke od hrišćanskih organizacija čiji predstavnici redovno osuđuju sebeljublje kako nazivaju ljubav prema sebi? da im poveriš da te vode ka Isusu koga (sem nekih izuzetaka poznatih kao svetitelji) ne razumeju i ne slede celim srcem ni sami?
Pa sto mu onda zameras sto ne iznosi licna misljenja vec da navodno samo pausalno citira neke sadrzine ?Jel to mene treba da zanima tvoje mišljenje?