Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo hm337naročito u Americi
![]()
nova taktika...malo me ima, malo me nema na forumu...kad neće da me banuju na par nedelja da se odmorim od foruma moram sam da se povremeno banujem...Zdravo hm337
Nisam te odavno ovde videla
Gde si nam se to zagubio?
Ma hoće ko kaže da nećenova taktika...malo me ima, malo me nema na forumu...kad neće da me banuju na par nedelja da se odmorim od foruma moram sam da se povremeno banujem...
bolji je ovaj samoban...sam određujem trajanje...i pri tome ne stvaram neprijatelje...Ma hoće ko kaže da neće
Da te ja podučim šta da radiš, ban zagarantovan![]()
Ma kakve neprijatelje?bolji je ovaj samoban...sam određujem trajanje...i pri tome ne stvaram neprijatelje...
ajde da probam.....tab je izgleda iste seksualne orjentacije kao Marko Čadež i Ana BrnabićMa kakve neprijatelje?
Previše ozbiljno shvataš forum
Samo napiši tab je peddder i eto bana![]()

Dobro Jutro! Poranio siDobro jutro
Aj se kladimo da ga nece banovati...!?Samo napiši tab je peddder i eto bana![]()

...ma nema ih nesto jutros,tebe eve prvog vidim...di ste pedevi![]()
...a to vam nekako ide kao podmazano,onako bez napreganja,spontano...Čuj milnčeta
Ogovarali smo ceo forum![]()
Tako je,evo ponekad imas i ovakve...Pa nisu mi sve duge.![]()
...da cak i mene umori a kad ja to kazem onda je to zaista oooozbiljna stvar...Nisu
Neke su preduge![]()
Covek prosto da zavidi....ako,generalno je to lepa stvar samo pazi da ovo davanje zadrzis na emotikone...nemoj da ti padne na pamet da se malo vise opustis jer onda stvari postaju ozbiljne,da ne kazem veeeoma ozbiljne.Ti si
Robi evo Maksi sam stavila srce![]()
Budimo fer - teske mogu biti i teme ( sto se vidi kad pocne neka ozbiljna diskusija) ali u ljudi ( sto se vidi kad se u takve recimo ti ukljucis)...Teme nikada nisu teške.
Teški su ljudi

to kao vređaš me a?...ma nema ih nesto jutros,tebe eve prvog vidim...![]()
Koji si ti plitak mozakAj se kladimo da ga nece banovati...!?
...hajde nam pokazi kako to funkcionise,demonstriraj nam na neku temu i da vidimo dali ces zaista dobiti "hladovinu u banovini",da si covek badava ne rusi imidj...!?![]()
Ti se pokri ušima i ćuti...da cak i mene umori a kad ja to kazem onda je to zaista oooozbiljna stvar...![]()
Šta tebe to brigaCovek prosto da zavidi....ako,generalno je to lepa stvar samo pazi da ovo davanje zadrzis na emotikone...nemoj da ti padne na pamet da se malo vise opustis jer onda stvari postaju ozbiljne,da ne kazem veeeoma ozbiljne.![]()
Što ideš za mnom?Budimo fer - teske mogu biti i teme ( sto se vidi kad pocne neka ozbiljna diskusija) ali u ljudi ( sto se vidi kad se u takve recimo ti ukljucis)...![]()
uneo nemir u kafanu. mona N°2Koji si ti plitak mozak
Kao ban je nešto strašno
Svi smo ih ovde dobijali samo ti izgleda smatraš to kao smrtnu kaznu
Al nije fora da pišem za taba kad ti toliko moljaše, pa ćemo ovako
Robivek pedder
I naravno ne vidim ni ja što bih dobila ban
rekoh odavno dobismo (valjda) mušku monuŠto ideš za mnom?
Ti zaista ozbiljno konkuriše Moni.
Ovamo smo ovakvi, onakvi al trčkaraš za nama![]()
Pa nije problem što dodje i piše sa nama.rekoh odavno dobismo (valjda) mušku monu![]()