Veseli Četvrtak (Spisak objavljenih stripova je na prvoj strani)

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MN_VEC_35.jpg

Stao sam sa citanjem stripova. Odavno bese da sam neki kupio. Inace citam ove od Belog puta sto mi stoje u komodi.
Procitah pre neki dan najzad "300" od Milera.

Nego eto, da pitam, dokle je stigao Bred Beron? Do kog broja?

I aj' k'o je procitao sva ova novija kiosk izdanja, (gibice?) da mi preporuci par dobrih, najboljih prica od texa, zagora i martija misterije.

I jel mozda izaslo nesto novo osim Talicnog i ovih kolekcionarskih izdanja? Hteo bih da procitam nesto, odavno nisam.

Stao sam sa citanjem stripova. Odavno bese da sam neki kupio. Inace citam ove od Belog puta sto mi stoje u komodi.
Procitah pre neki dan najzad "300" od Milera.

Nego eto, da pitam, dokle je stigao Bred Beron? Do kog broja?

I aj' k'o je procitao sva ova novija kiosk izdanja, (gibice?) da mi preporuci par dobrih, najboljih prica od texa, zagora i martija misterije.

I jel mozda izaslo nesto novo osim Talicnog i ovih kolekcionarskih izdanja? Hteo bih da procitam nesto, odavno nisam.
I ja zaostajem dosta sa kupovinom stripova. poslednji broj Breda koji sam kupio je broj 9, a posle toga je izasao jos jedan.

26658_1290835034.jpg

Teksa i Zagora sam prestao da uzimam, odnosno uzimam samo odabrane price. Procitaj Teror seste planete(OP 10) ako vec nisi. A od Martija bih ti preporucio Crno Sunce.

Ovo je poslednje sto sam uzeo od Veselog cetvrtka, kolekcionrski Dilan broj 11:

18122010272.jpg

Cetiri stranice uopste nisu odstampane, nedopustivo za kolekcionarska izdanja. Na slici se lepo vidi i koliko je papir tanak, pa se ocrtava mastilo sa prethodne strane.

p.s. Procitaj neki broj Julije, nije u izdanju Veselog ctvrtka, ali je odlican strip:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/426989-Julija-Darkwood
U trafici vazi isti popust za Darkvudova izdanja kao za izdanja veselog cetvrtka, naravno uz karticu. ;)

Poslednja izmena:
Procitao sam teror seste planete jos odavno. Zaista odlican strip.

A, da, rece mi goksi da su usporili tempo. Jedino zagor izlazi mesecno.
Jel imas mozda neki katalog koje su sve odabrane price izasle i tako nesto?

Btw, a koliki je popust sa karticom? Nesto oko 5 posto?
Hvala na preporukama, nisam gledao ni da li je Beli put nesto novo izbacio. A uzecu i crvene vukove (valjda se tako zove) od Texa.

EDIT: Tek sam sad ukapirao da je ovo Julia a ne Gea. To je obavezno stivo :) Hvala!

Poslednja izmena:
Zagor i Dilan izlaze mesecno, svi ostali idu na 3 meseca. Danas sam kupio sve sto mi nedostaje od VC-a.

Nemam katalog, ali nije losa ideja da se spisak svih objavljenih brojeva postavi na pocetnoj stranici. Videcu da to malo sredim kad budem imao vremena.

Meni je popust 30% i to je maksimalni popust koji moze da se ostvari, pocetni popust je 20% i postepeno raste. Prijava za kartice VC-a se sada odvija i u Darkvudu.

Ja sam u klubu čitalaca već 5 meseci.. Rekli su kad sam popunjavao nalog da će mi na e-mail slati sve novosti u vezi sa stripovima a njih nema. Takodje kako mogu da pristupim mom nalogu na VC klub čitalaca ako toga uopšte ima. Bilo je reči o tome u onom specijalnom izdanju magazina koji je dolazio sa karticom, da moram da ukucam svoj JMG i lozinku sa kartice. Da li neko zna nešto više o tome?

Ja sam u klubu čitalaca već 5 meseci.. Rekli su kad sam popunjavao nalog da će mi na e-mail slati sve novosti u vezi sa stripovima a njih nema. Takodje kako mogu da pristupim mom nalogu na VC klub čitalaca ako toga uopšte ima. Bilo je reči o tome u onom specijalnom izdanju magazina koji je dolazio sa karticom, da moram da ukucam svoj JMG i lozinku sa kartice. Da li neko zna nešto više o tome?

Novosti na mail ne salju. Nalogu mozes da pristupis na ovoj adresi:
http://www.veselicetvrtak.com/klub/
Korisnicko ime je broj kartice, a sifra maticni broj.
Do sada su objavljena 2 broja magazina, jedan u avgustu, a drugi u decembru 2009.

Back