Veseli Četvrtak (Spisak objavljenih stripova je na prvoj strani)

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pb020893.jpg

430 dinara za Talicnog Toma nije puno, uzimajuci u obzir da je u boji i u velikom foormatu. I sa tehnicke strane je odlicno uradjen. Sa popustom meni cena izadje nekih 300 dinara.
Sa druge strane 1650 dinara za Teksa od prvog broja je mnogo. Otisak je dobar i ima originalne naslovnice u boji, ali je stampan na papiru na kome Veseli cetvrtak izbacuje i obicna kiosk izdanja. Poslednji broj odabranih prca Zagaora kosta 420 dinara i ima 420 strana. Znaci razlika u broju strana je 300, a razlika u ceni 1200.

Sa druge strane 1650 dinara za Teksa od prvog broja je mnogo. Otisak je dobar i ima originalne naslovnice u boji, ali je stampan na papiru na kome Veseli cetvrtak izbacuje i obicna kiosk izdanja. Poslednji broj odabranih prca Zagaora kosta 420 dinara i ima 420 strana. Znaci razlika u broju strana je 300, a razlika u ceni 1200.

Mislim da ti poređenje ne stoji. Tiraž Texa je 500 komada, a Zagora OP 10 puta veći. Očigledno imaš 30% popusta pa te izađe 1155 din.

Mislim da ti poređenje ne stoji. Tiraž Texa je 500 komada, a Zagora OP 10 puta veći. Očigledno imaš 30% popusta pa te izađe 1155 din.
Znam koliki je tiraz, ali mene to kao kupca ne zanima, zanima me krajnji proizvod i cena. ;)
p.s. Ako su ga vec stampali kao kolekcionarsko izdanje koje ne izlazi na trafikama onda su trebali da ga urade na kvalitetnijem papiru.

Odlican Dampyr. Uzivao sam citajuci ovu epizodu. Takav je nekad bio Dilan Dog. I dalje mi je neshvatljivo da najbolji stripovi koje izdaje VC - Dampyr i BB izlaze na tri meseca.

Ja na primer nikada nisam citao Dampira, I'll give it a try. Osim pojedinih epizoda sa potpisom Paule Barbato, i naravno retkih Sklavijevih 'uradaka', Dilan je naprosto njesra. Izuzetak su dve nedavne povezane epizode u boji, sa Ksabarasom. Ovih dana sam ponovo iscitao posle duzeg vremena neke svoje omiljene epizode - Golkonda, Gospodar tisine, Mefisto - i doslo mi je da placem koliko je glupo ono sto sada citam. Marti Misterija je, s druge strane, i dalje odlican, ali mi se cini da je proslo vise od dva meseca od poslednjeg broja?

Back