Veseli Četvrtak (Spisak objavljenih stripova je na prvoj strani)

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li se nekom desava da kupljene stripove u objektima TRAFIKA, veseli cetvrtak ne objavljuje na njihovom sajtu?
meni se to desava od novembra 2009

mislis da nemas na svom racunu spisak epizoda koje si kupio?

tako je i kod mene, imam samo po junacima koliko sam stripova kupio, jedino kada narucis da ti posalju postom, onda ti izadje i spisak po naslovima.............

Nego mrzi me da listam unazad.. Da li je dovoljno napljuvano poskupljenje Dilan Dog kolekcionara ovde?

Da Bog da im preselo!

Ne znam da li je bilo pljuvanja ovde!?
Inace, ja se slazem sa tobom da su preterali sa cenom. Prestao sam sa kupoviniom DD KI, i automatski sam prestao sa kupovinom ostala trafic izdanja. Dampyra bih i nastavio, ali sam sada upao u neki finansijski glib :(

Ne znam da li je bilo pljuvanja ovde!?
Inace, ja se slazem sa tobom da su preterali sa cenom. Prestao sam sa kupoviniom DD KI, i automatski sam prestao sa kupovinom ostala trafic izdanja. Dampyra bih i nastavio, ali sam sada upao u neki finansijski glib :(

Ma ja sam ostao samo na DD redovan i SB...

OStalo sam pljunuo i bacio ... kad su pohlepni.

Zna li neko gde u Beogradu da kupim Animal ' Z Enki Bilala? I kolko kosta?
9782203019669.gif

Tacnije Dilan zvanicno izlazi tek sutra. Ali je od ponedeljka mogao da se kupi u objektima Trafika. Ovaj i sledeci broj su u boji i zajedno cine jednu celinu. Povod je 20 godina izlazenja Dilana Doga u Italiji. Na uvodnoj strani su objavili i Sklavijevo pismo citaocima, specijalno napisano ovim povodom. Orginalna numeracija ovih brojeva je 241 i 242. Pise Barbato, a crta Brindisi. Inace, prevodi ovih stripova su se pojavili na netu jos pre nekih godinu dana, ali nisam hteo da ih citam jer sam znao da ce ih Veseli cetvrtak objaviti. Cekanje se konacno isplatilo, prvi broj sam procitao vec u utorak i moram da priznam da sam odusevljen. Jedva cekam nastavak.

dyl_242.jpg

A 250-ti broj je takodje u boji, a scenarista je Tiziano Sclavi licno. Ovaj broj ce Veseli Cetvrtak da objavi za 10 meseci.

dyl_250.jpg

Back