Verujete li u savrsenu ljubav?

zainteresovana:
Ljubav je najbliža savršenstvu samo u odnosu roditelja prema deci. :lol: Jer, samo njima smo uvek spremni da istolerišemo i potpuno oprečne stavove od naših, da im se prilagodimo, a i oni nas uvek prihvataju takve kakvi smo.
A što se partnera tiče, ako su odrasle osobe u pitanju, tj. ličnosti sa izgrađenim stavom:
- "Šta radite kad volite neku osobu?" - pitali su gospodina K.
- "Stvaram predstavu o njoj" - reče gospodin K. - "...i trudim se da joj bude slična".
- "Ko? Predstava?"
- "Ne," - reče gospodin K.: -"Ta osoba." (Bertoldt Breht, Kad gospodin K.voli)
:lol: :lol: :lol:
Možemo mi da pričamo šta god hoćemo, ali to je sušta istina. :wink: U životu se uvek tako ponašamo. :P
Svaka cast za Brehta - odusevila si me!!!!! Jeee! neko cita normalne stvari!!!! :D

zainteresovana:
Ljubav je najbliža savršenstvu samo u odnosu roditelja prema deci. :lol: Jer, samo njima smo uvek spremni da istolerišemo i potpuno oprečne stavove od naših, da im se prilagodimo, a i oni nas uvek prihvataju takve kakvi smo.
A što se partnera tiče, ako su odrasle osobe u pitanju, tj. ličnosti sa izgrađenim stavom:
- "Šta radite kad volite neku osobu?" - pitali su gospodina K.
- "Stvaram predstavu o njoj" - reče gospodin K. - "...i trudim se da joj bude slična".
- "Ko? Predstava?"
- "Ne," - reče gospodin K.: -"Ta osoba." (Bertoldt Breht, Kad gospodin K.voli)
:lol: :lol: :lol:
Možemo mi da pričamo šta god hoćemo, ali to je sušta istina. :wink: U životu se uvek tako ponašamo. :P
Tako je, mada uvek imamo izbor... pa za sta se odlucimo ... Za slike ili predstave ili ... :D :D :D

Back