Ocu da počnem da se bavim izradom natalnih karti pa mi je svaki savet dobro dosao....kako početi gde se edukovati i sl...
Unapred hvala

Marie ns
Svaki odgovor kod koga učiti astrologiju bio bi besplatna reklama, a to nije dozvoljeno.
Na ovom delu foruma pišu ljubitelji astrologije, ali pišu i astrolozi, tako mišljenja ljudi jesu različita i neko je naklonjoj ovoj, neko drugi onoj školi astrologije, što jeste subjektivno viđenje, a ima i ljudi koji nisu pohađali časove kod nekog određenog, pa ne bih da se ova tema pretvori u besplatne reklame+ rasprave u nedogled.
Ono što možeš u današnje vreme i izuzetno je dostupno-jeste pretraživanje astroloških stranica, fb-a, sajtova, itd... na internetu, jer svako se reklamira na neki svoj način i oglašava u tom smislu.
Preporučujem da se detaljno posvetiš tom istraživanju, čitanju autorskih tekstova, pa proceniš kakav stav ti najbolje odgovara. Činjenica je da imamo dosta kvalitetnih astrologa, svetskog kalibra, ali mnogo veći broj sujetnih kolega koji su u ,,ja-pa-ja" fazonu.
Pozdrav