Veruj mi!

gost 186421

Elita
Poruka
16.871

Ukoliko administrativni odbor bude smatrao da ovo nije tema, apsolutno sam saglasan da se ista pod hitno zatvori.

Šta sam hteo da Vas pitam, a u pitanju je velika dilema ............. zbog čega ljudi ne žele da veruju, u prave i iskrene emocije, i koliko Vam je teško da iz sebe izbacite ovo što svakodnevno izbacujete, a da ljudi (ne daj bože oni kojima su upućene) na takve stvari gledaju sa prezirom!

Ne mogu da ti odgovorim zašto ljudi ne žele da veruju u emocije, možda su bili povredjeni, možda prevareni ili slagani....ali mogu da ti odgovorim u svoje ime...

Emocije se same javljaju u nama, dovoljno je da pomislim na nekog i osećanje krene da se ispoljava...Svi ponekada imamo i lepe i ružne emocije. Kada smo srećni često taj osećaj delimo sa najbližim osobama. A kada smo tužni, uplašeni, depresivni, besni, povlačimo se u sebe i taj osećaj ne delimo ni sa kim.

Najteže je izraziti ljubav ...
Možda baš zato što se ponekad ljubav pogrešno protumači...zameni se strašću , požudom,sažaljenjem...

Spomenuo si prezir... i to je emocija ..

Neki ljudi su gotovo rođeni romantičari. Večiti sanjari, maštari, tvorci neobičnih događaja.Liče na večitu decu zanetu i ponetu svojim unutrašnjim svetom. Njih ne treba buditi, šteta je, malo ih je.
Najlakše je biti realan ...ili čak surovo-realan...što je primat u emocijama 21 veka...

Back