Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 32.801
Vidis da ipak nisam najgori od sve dece.danas se lozite na plasticne sise
sutra cete ovako komentarisati lutke na naduvavanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis da ipak nisam najgori od sve dece.danas se lozite na plasticne sise
pa dobro, i mi smo sirokogrudi...danas se lozite na plasticne sise
Bambusao bih je.Manekenka tvrdi da je redovno ismevaju zbog toga što izgleda „prirodno prelepa“.
Veronika Rajek, koja se nalazi u Beču, u Austriji, tvrdi da je imati telo poput njenog „opasno“.
Ova 26-godišnjakinja je rekla: „Moje telo se smatra opasnošću na društvenim mrežama i trolovi me konstantno napadaju jer ne radim apsolutno ništa osim što delim fotografije svog tela.
„Ovih dana možete videti mnogodebeljuckastih ili čak gojaznih žena na mreži, koje govore o pozitivnosti tela, ali kada lepa, visoka žena želi da bude pozitivna u sopstvenoj koži, ljudi žele da me napadaju i nazivaju me privilegovanom.
Slovačka bomba je dodala: „Oni su samo ljubomorni na moje prirodno telo.
„Neki ljudi čak prijavljuju moj Instagram nalog jer su uvređeni mojim vitkim izgledom, a ja zbog toga gubim novac i posao.
Pogledajte prilog 1245266
Verujem joj.
A koji normalan muškarac je ne bi bambusao?I tata bi sine.
e ovako nešto treba da ima svaka domaćinska kuća
Odakle znaš da jeste?lepa devojka šteta što je glupa kao noć.
Begaj izgleda da je Jevrejka....A koji normalan muškarac je ne bi bambusao?![]()
Mesi, mesi, nece nista da ti skodi.prevelike su joj sise, al to je sad druga priča
Stvarno, jadan ovaj Instagram, stalno ga ruše, pale, lome, krše...Srusiti na tastaturi.
Sreca njena nije uzivoStvarno, jadan ovaj Instagram, stalno ga ruše, pale, lome, krše...