Веронаука или грађанско образовање?

Веронаука или грађанско...?

• веронаука

• грађанско

• ни једно ни друго

• оба, учења никад није доста

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Do 2012. je u planu da se oba predmeta ukinu kao u Republici Srpskoj i da se time donekle resi vishak zaposlenih.:neutral:

Možda onda uvedu onaj "ekološki" obavezni izborni predmet koji su pominjali prošle? godine pa ga nisu uveli jer nisu imali gde da ga udenu u raspored
A yours truly ima diplomu da to može da predaje :per:
samo da bude sa ocenjivanjem a ne "ističe se - stvarno se puno ističe"

Ateista sam, tako da za mene je gradjansko mnogo bolje, ali stvar je izbora...
Veronauka bi trebala po meni da se uvodi tek u 5. razredu, zato sto mala deca niti nesto razumeju, niti ih to zanima...
Secam se, kad sam ja bila 1. razred, isla sam na gradjansko, i jedan dan mi kaze moja drugarica da je nastavnica veronauke rekla da ko ne ide na veronauku "koljace ga vestice u paklu"...:hahaha:
Kad se setim koliko sam plakala....:hahaha::hahaha::hahaha:

Ateista sam, tako da za mene je gradjansko mnogo bolje, ali stvar je izbora...
Veronauka bi trebala po meni da se uvodi tek u 5. razredu, zato sto mala deca niti nesto razumeju, niti ih to zanima...
Secam se, kad sam ja bila 1. razred, isla sam na gradjansko, i jedan dan mi kaze moja drugarica da je nastavnica veronauke rekla da ko ne ide na veronauku "koljace ga vestice u paklu"...:hahaha:
Kad se setim koliko sam plakala....:hahaha::hahaha::hahaha:
'el od smeha? :hahaha:

Možda onda uvedu onaj "ekološki" obavezni izborni predmet koji su pominjali prošle? godine pa ga nisu uveli jer nisu imali gde da ga udenu u raspored
Još što obožavam te "ingeniozne" konstrukcije tipa "obavezni izborni". :rolleyes:

samo da bude sa ocenjivanjem a ne "ističe se - stvarno se puno ističe"
Zašto s ocenjivanjem?
(ovo "ističe se - majkumu, al se ističe, do jaja se ističe" je zaista debilno, al ... zašto ocenjivanje?)

Back