Vero

mario80

Stara legenda
Poruka
80.185
Bio danas svratio po toalet papir uzmem neki na akciji 390 din na kasi mi naplate 500. Da proverimo reklamaciju idemo do tog mesta gde stoji gomila sa pogrešnom cenom. Oni eee pa nije to taj. Ja insistiram da sklone lažnu cenu oni jedva. Uglavnom izgubio sam pola sata da mi vrate pare. Izgleda da tako varaju sve redom sa lažnim cenama.

Usput bacim oko pogledajte kako zovu lažni sir "mešovita hrana" 🤢

IMG_20220531_173308.jpg

Vala baš, Grci lopuže bili i ostali. Kurtoni sad sam im ušao jer mi je bilo USPUT i nikada više. Imali su jeftine one univerzalne daljince kupio sam nekoliko komada pre 5 godina su bili 350 dinara. Jedan sam prodao za 15 evra u eu jer mi je bio višak 🤪

Blago tebi nisam fotografisao paletu sa toalet papirom na "akciji" ali imam račun od rešavanja reklamacije. Još da su mi naplatili prekoračenje prvog sata besplatnog parkiranja pa tačno bi im glave porazbijao.

Bio danas svratio po toalet papir uzmem neki na akciji 390 din na kasi mi naplate 500. Da proverimo reklamaciju idemo do tog mesta gde stoji gomila sa pogrešnom cenom. Oni eee pa nije to taj. Ja insistiram da sklone lažnu cenu oni jedva. Uglavnom izgubio sam pola sata da mi vrate pare. Izgleda da tako varaju sve redom sa lažnim cenama.

Usput bacim oko pogledajte kako zovu lažni sir "mešovita hrana" 🤢

Pogledajte prilog 1163481
To skoro svi rade, treba prijavljivati inspekciji.

Od toga da se to namerno radi nema nista.Vecina precuti a neko moze da prijavi u inspekciju
Pre 10 godina i vise u jednom diskontu koji je i ujedno i prodavnica prehrambenih ,bukvalno nijedna cena se nije poklapala sa onim sto otkucaju na kasi ,proverio sam ih 2-3 puta i vise nikada nisam tamo pazario.

A ima i ljudi koji drze te prodavnice koji rade svaka cast .

I ono sto je kao na akciji na kasi ne bude
Najzesca fora popust 10 para ili pola dinara :hahaha:

Ja im stalno cepam te lažne cene oni stalno štampaju, dakle uigrana prevara! Sa druge strane recimo prodavnica šumadija, svaki dan sve poskupljuju za po 2-5 dinara i više tamo ne ulazim.
Ja nisam bio toliko cesto u prodavnici ,marketu u poslednje vreme ,kada sam usao pre par dana ....sok cene .

Moja presuda, namerno se radi podmetanje sa laznom cenom....
A ko stisne muda pa kaze da radi u prodavnici i to ne radi nego ne stizu , nemoj da misli da smo svi kao njihovi tata i mama priglupi..

Samo sto je to standardno...
IDEA, MAXI, TEMPO, AMAN, SUNCE, KokodelMAR itd..
Ako bih poredjao , onda ide ovako , SUNCE, AMAN, IDEA, sad u zadnjih godinu dana TEMPO, ranije nije bilo , MAXI i na kasi kradu u metrou, ali vrlo retko imaju pogresnu robu , ako imaju , obicno nije zbog namere nego zbog prostora...tek retko zbog namere..

Nemam blizu vero pa ne idem, ali ne verujem da su jaci od ovih prvih dva...
Maxi sve zavisi od objekta, ja imam srecu pa su totalno prestali u mom objektu da muvaju sa cenama, a ranije jesu

To je sve problem fluktuirajuce radne snage koja je pokvarena..
Svi koji prodju osnovnu i srednju skolu u amanu i Suncu , a sad rade u lidlu , oni ce da vrte sta mogu , gde mogu...
Ta na kasi u metro , je odradila ono klasiku lopovsku foru , a vidi se na licu koja je, ali moji roditelji ne vide....ja vidim i ne pretpostavljam da hoce da me pokrade, samo vidim da je takva osoba...ali proba da me pokrade...

Sto se tice narandzaste robe, kako ko...ali da se prave mutavi pa ne lepe preko bar koda, to je tacno...
Mada ne volim narandzastu robu , osim nekih vrsta mleka...ili jogurta...

Ali sta reci kad je ceo narod takav...pokvaren do srzi....

Ta fora ne mozes ti mene da zaebes koliko ja mogu tebe, ce poceti uskoro da razbije dupe svim tim sitnim pioncicima..

Ne vredi to pred istek kupovati to je kod nas usmrdelo jer je em lošiji proizvod em loše pakuju i još kradu preko svega toga sa kucanjem cene bez popusta. To mi se u idei desilo manji market. Razrađena šema lopovska.

Kupovao zacine...nesamlevene, i neko indukciono posudje...nije skupo toliko , ali videcemo da li je dobro ili lose...
Ucini mi se skup za meso.....

Znas sta sam kupio, bosiljak kesice od 6 dinara...za 5g, mirisale mi super, i evo jedna kesica u sobi , lepo mirise , a napolju ubija miris necega, a u gradu pocela i lipa a ja ludim kad lipa procveta.....hormoni me rade.....

Poslednja izmena:
Razvalili na zelenom jagode 120 dinara solidne, najbolje najkrupnije 140 din po kg...a slucajno bio na nekoj maloj pijaci u Kaludjerici 250 din po kg a 200 na gajbu , a vec ugnjecene....

Tresnje 100 i 90 ali one tamne...mozda su crljive padala je kisa...
One svetle 100 i 110...

Nema pijace do zelene....i dobro kalenic...ovo ostalo krpez..i rekoh skadarlija me iznenadi .....

Uu ja obožavam kada cveta lipa nema ništa lepše. U maxiju i idei nema trešanja uopšte juče bili a pored u njegoševoj dve kao piljare samo za voće. Kilo trešanja u jednoj 380 dinara a u drugoj čak 500 dinara kilo. Žena pobesnela idemo danas na zelenjak :lol:

Vero u MKD nije podigao cene u oblake kako se očekivalo posle ukidanja vladinih mera za zaštitu standarda, iako je bilo dozvoljeno slobodno formiranje cena osnovnih namirnica , cene su ostale iste kao i za vreme merki, za razliku od drugih lanaca koji su digli cene

Back