vernost

Anja :*:
Jos uvek nevencani muz, moze tako?

Ma moze! :lol: :lol:

Samo sto me infarkt nije strefio kada sam video "muz", jer znam da si pisala decko: "...kome sam onda posla poruku na priv!!!" chesh,chesh,... (po glavi) - tako da sam navrat-nanos proveravao. :lol: :lol:

Mozda je bolje da ostane tvoj, ali nevencani?

SRECNO VAM BILO!!! :D

Marlen:
Lutajuci pojedinim forumima shvatila sam da vecina ucesnika smatra da je neverstvo partneru sasvim ok.Licno nisam za to ali naravno...Svako ima pravo na izbor.U braku sam,imam decu i verna sam.Nikada ga nisam prevarila.Zajedno smo jos iz skolskih dana.Bila je to decija ljubav koja je prerasla u nesto ozbiljnije,kasnije u brak.Normalno je da svi povremeno dodjemo u iskusenje,pitanje je samo reakcije i stava.Interesuje me sta vi iskreno mislite o tome.Da li i vi mislite kao vecina mojih poznanika da gresim sto sam samo sa njim?Naravno mnogi ne znaju da je on u stvari i jedini muskarac u mom zivotu.Hvala unapred
Pa zasto bi ga varala?Ako ga volis,ako ste toliko dugo zajedno.....zasto bi se petljala u nesto sto ti nije potrebno.Veruj mi,u vezama varaju oni koji nisu zadovoljni,koji zele da pobegnu u neki drugi svet.A ljudi koji to sve pisu mozda nikad nisu ni prevarili ni bili prevareni vec samo iznose neko svoje razmisljanje o svemu tome.

storm cloud:
Marlen:
Lutajuci pojedinim forumima shvatila sam da vecina ucesnika smatra da je neverstvo partneru sasvim ok.Licno nisam za to ali naravno...Svako ima pravo na izbor.U braku sam,imam decu i verna sam.Nikada ga nisam prevarila.Zajedno smo jos iz skolskih dana.Bila je to decija ljubav koja je prerasla u nesto ozbiljnije,kasnije u brak.Normalno je da svi povremeno dodjemo u iskusenje,pitanje je samo reakcije i stava.Interesuje me sta vi iskreno mislite o tome.Da li i vi mislite kao vecina mojih poznanika da gresim sto sam samo sa njim?Naravno mnogi ne znaju da je on u stvari i jedini muskarac u mom zivotu.Hvala unapred

Mene svi smatraju za budalu sto sam verna svom momku vec 4 godine. Bas me briga sta misle. Prevara mi ne bi pruzila nikakvo zadovoljstvo, osecala bih se prljavo,ali potpuna posvecenost me cini srecnom. Zelim da potpuno pripadam nekome. E sad, mozda jesam budala i mozda cu na kraju biti nesrecna, ali ne znam drugacije.

Marlen ne grijesis ostani sa njim nemoj da dozvolis da jedan trenutak nekof zadovoljstva sa strane unisti ono sto si gradila veoma dugo da unistis njega i sebe a jos imas i djecu misli razmisli dobro gdje bi te odvelo to da prevaris muza vjeruj nebi te odvjelo nigdje daleko vec samo bi te unazadilo dosta dosta daleko a i izgubila bi nesto sto si volela i sto te je volelo.
Cuvajte se i puno srece
Sve najbolje Tvojoj Porodici.

storm cloud:
Marlen:

Mene svi smatraju za budalu sto sam verna svom momku vec 4 godine. Bas me briga sta misle. Prevara mi ne bi pruzila nikakvo zadovoljstvo, osecala bih se prljavo,ali potpuna posvecenost me cini srecnom. Zelim da potpuno pripadam nekome. E sad, mozda jesam budala i mozda cu na kraju biti nesrecna, ali ne znam drugacije.

O da, znali ste to, ispala sam samo takva budala na kraju! Ali, neka, ja se necu menjati, a drugima neka njihove prevare sluze na cast. Bar sam se resila skota, mogla sam se udati za njega, koja bi to greska bila!

uh, ima ovde toliko hipotetickih mogucnosti....da te glava zaboli. Naprimer: ona i on su u braku, ona ga nikad nije fizicki prevarila ali voli drugog coveka, masta o njemu, njeno srce pripada njemu, prica sa njim preko interneta ponekad, njega sanja, zbog njega plache...Nikad ga nije dotakla, niti videla niti se sa njim poljubila. Da li je to prevara? Ili: On i ona su u braku, imaju dete, ona upoznaje neku nju, otkriva da je biseksualna, otkriva da voli drugu zenu, sa muzem vec dugi niz godina ima povrsan i vise cimerski odnos obogacen zajednickom brigom o detetu.....Da li je to prevara? Dalje: Ona i on su u braku, ona ne moze da ima dece, on ih zeli, ona pati, on se od nje udajava, ona upoznaje nekog ko je cini centrom sveta i kaze joj da je u redu da nema decu, ona zeli da se razvede od muza i prosi ga, on je odbija i kaze da ne zeli da ulazi u brak i da mu veza kakva jeste odgovara. Ko tu koga vara? Uh, ima toga jos, svasta se naslusah medj' ljudima...Sta kazete vi?

Marlen:

Vernost je divna, i svaka zena koja voli svog coveka nema potrebuda ga vara! E sad, kvaka je u tome sto cvek ili muzjak IMA potrebu da vara svoju zenu cak i kad je voli! Pa ti sad vidi gde je tu logika...Naravno da je bez veze uletati u nesto iz cistog inata, ali ja ne poznajem ni jednog vernog muskarca...Izvini, nisam ti bas najbolji sagovornik, upravo se razvodim :roll:

SINDI:
Marlen:

Vernost je divna, i svaka zena koja voli svog coveka nema potrebuda ga vara! E sad, kvaka je u tome sto cvek ili muzjak IMA potrebu da vara svoju zenu cak i kad je voli! Pa ti sad vidi gde je tu logika...Naravno da je bez veze uletati u nesto iz cistog inata, ali ja ne poznajem ni jednog vernog muskarca...Izvini, nisam ti bas najbolji sagovornik, upravo se razvodim :roll:
Nema tu logike, samo različitost? Možda se tešim... Ili, ne razumem...
I ja sam verna uvek... A, za njega, da verujem da me voli i ako me vara :?:

mackica ns:
SINDI:
Marlen:

Nema tu logike, samo različitost? Možda se tešim... Ili, ne razumem...
I ja sam verna uvek... A, za njega, da verujem da me voli i ako me vara :?:
Ne znam, i ja sam 12 godina verovala da me voli iako me vara dok jedna od tih nevaznih nije postala vaznija od mene...Svaka veza ima kriznih momenata i teskih perioda,i kad je u takvoj situaciji u igri i neko treci, sanse da se stvari srede drasticno se smanjuju.I TAKO SE LJUBAV ZIVOTA PRETVORI U NISTA...Mozda bi se tako zavrsilo i bez slepih putnika, ali niko me ne moze ubediti da svrljanje ne vodi u rizik da se udaljis od partnera. Pa cak i ako posle shvatis da si se presao, steta je vec ucinjena, poverenje je izgubljeno i gotovo je...

pre mog muza sam uvek varala.ne znam zasto ali eto ...medjutim kad sam njega upoznala nije da sam ja odlucila da cu sad da budem dobra nego mi je najprirodnije da budem samo s njim.s drugim ne bih mogla.ne osecam da nesto gubim nisam moralista.dovoljan mi je on.

Back