Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anja :*:Jos uvek nevencani muz, moze tako?
jagodica:ma samo opushteno
Pa zasto bi ga varala?Ako ga volis,ako ste toliko dugo zajedno.....zasto bi se petljala u nesto sto ti nije potrebno.Veruj mi,u vezama varaju oni koji nisu zadovoljni,koji zele da pobegnu u neki drugi svet.A ljudi koji to sve pisu mozda nikad nisu ni prevarili ni bili prevareni vec samo iznose neko svoje razmisljanje o svemu tome.Marlen:Lutajuci pojedinim forumima shvatila sam da vecina ucesnika smatra da je neverstvo partneru sasvim ok.Licno nisam za to ali naravno...Svako ima pravo na izbor.U braku sam,imam decu i verna sam.Nikada ga nisam prevarila.Zajedno smo jos iz skolskih dana.Bila je to decija ljubav koja je prerasla u nesto ozbiljnije,kasnije u brak.Normalno je da svi povremeno dodjemo u iskusenje,pitanje je samo reakcije i stava.Interesuje me sta vi iskreno mislite o tome.Da li i vi mislite kao vecina mojih poznanika da gresim sto sam samo sa njim?Naravno mnogi ne znaju da je on u stvari i jedini muskarac u mom zivotu.Hvala unapred
storm cloud:Marlen:Lutajuci pojedinim forumima shvatila sam da vecina ucesnika smatra da je neverstvo partneru sasvim ok.Licno nisam za to ali naravno...Svako ima pravo na izbor.U braku sam,imam decu i verna sam.Nikada ga nisam prevarila.Zajedno smo jos iz skolskih dana.Bila je to decija ljubav koja je prerasla u nesto ozbiljnije,kasnije u brak.Normalno je da svi povremeno dodjemo u iskusenje,pitanje je samo reakcije i stava.Interesuje me sta vi iskreno mislite o tome.Da li i vi mislite kao vecina mojih poznanika da gresim sto sam samo sa njim?Naravno mnogi ne znaju da je on u stvari i jedini muskarac u mom zivotu.Hvala unapred
Mene svi smatraju za budalu sto sam verna svom momku vec 4 godine. Bas me briga sta misle. Prevara mi ne bi pruzila nikakvo zadovoljstvo, osecala bih se prljavo,ali potpuna posvecenost me cini srecnom. Zelim da potpuno pripadam nekome. E sad, mozda jesam budala i mozda cu na kraju biti nesrecna, ali ne znam drugacije.
storm cloud:Marlen:Lutajuci pojedinim forumima shvatila sam da vecina ucesnika smatra da je neverstvo partneru sasvim ok.Licno nisam za to ali naravno...Svako ima pravo na izbor.U braku sam,imam decu i verna sam.Nikada ga nisam prevarila.Zajedno smo jos iz skolskih dana.Bila je to decija ljubav koja je prerasla u nesto ozbiljnije,kasnije u brak.Normalno je da svi povremeno dodjemo u iskusenje,pitanje je samo reakcije i stava.Interesuje me sta vi iskreno mislite o tome.Da li i vi mislite kao vecina mojih poznanika da gresim sto sam samo sa njim?Naravno mnogi ne znaju da je on u stvari i jedini muskarac u mom zivotu.Hvala unapred
Mene svi smatraju za budalu sto sam verna svom momku vec 4 godine. Bas me briga sta misle. Prevara mi ne bi pruzila nikakvo zadovoljstvo, osecala bih se prljavo,ali potpuna posvecenost me cini srecnom. Zelim da potpuno pripadam nekome. E sad, mozda jesam budala i mozda cu na kraju biti nesrecna, ali ne znam drugacije.
Marlen:Lutajuci pojedinim forumima shvatila sam da vecina ucesnika smatra da je neverstvo partneru sasvim ok.Licno nisam za to ali naravno...Svako ima pravo na izbor.U braku sam,imam decu i verna sam.Nikada ga nisam prevarila.Zajedno smo jos iz skolskih dana.Bila je to decija ljubav koja je prerasla u nesto ozbiljnije,kasnije u brak.Normalno je da svi povremeno dodjemo u iskusenje,pitanje je samo reakcije i stava.Interesuje me sta vi iskreno mislite o tome.Da li i vi mislite kao vecina mojih poznanika da gresim sto sam samo sa njim?Naravno mnogi ne znaju da je on u stvari i jedini muskarac u mom zivotu.Hvala unapred
Nema tu logike, samo različitost? Možda se tešim... Ili, ne razumem...SINDI:Marlen:Lutajuci pojedinim forumima shvatila sam da vecina ucesnika smatra da je neverstvo partneru sasvim ok.Licno nisam za to ali naravno...Svako ima pravo na izbor.U braku sam,imam decu i verna sam.Nikada ga nisam prevarila.Zajedno smo jos iz skolskih dana.Bila je to decija ljubav koja je prerasla u nesto ozbiljnije,kasnije u brak.Normalno je da svi povremeno dodjemo u iskusenje,pitanje je samo reakcije i stava.Interesuje me sta vi iskreno mislite o tome.Da li i vi mislite kao vecina mojih poznanika da gresim sto sam samo sa njim?Naravno mnogi ne znaju da je on u stvari i jedini muskarac u mom zivotu.Hvala unapred
Vernost je divna, i svaka zena koja voli svog coveka nema potrebuda ga vara! E sad, kvaka je u tome sto cvek ili muzjak IMA potrebu da vara svoju zenu cak i kad je voli! Pa ti sad vidi gde je tu logika...Naravno da je bez veze uletati u nesto iz cistog inata, ali ja ne poznajem ni jednog vernog muskarca...Izvini, nisam ti bas najbolji sagovornik, upravo se razvodim![]()
Ne znam, i ja sam 12 godina verovala da me voli iako me vara dok jedna od tih nevaznih nije postala vaznija od mene...Svaka veza ima kriznih momenata i teskih perioda,i kad je u takvoj situaciji u igri i neko treci, sanse da se stvari srede drasticno se smanjuju.I TAKO SE LJUBAV ZIVOTA PRETVORI U NISTA...Mozda bi se tako zavrsilo i bez slepih putnika, ali niko me ne moze ubediti da svrljanje ne vodi u rizik da se udaljis od partnera. Pa cak i ako posle shvatis da si se presao, steta je vec ucinjena, poverenje je izgubljeno i gotovo je...mackica ns:Nema tu logike, samo različitost? Možda se tešim... Ili, ne razumem...SINDI:Marlen:Lutajuci pojedinim forumima shvatila sam da vecina ucesnika smatra da je neverstvo partneru sasvim ok.Licno nisam za to ali naravno...Svako ima pravo na izbor.U braku sam,imam decu i verna sam.Nikada ga nisam prevarila.Zajedno smo jos iz skolskih dana.Bila je to decija ljubav koja je prerasla u nesto ozbiljnije,kasnije u brak.Normalno je da svi povremeno dodjemo u iskusenje,pitanje je samo reakcije i stava.Interesuje me sta vi iskreno mislite o tome.Da li i vi mislite kao vecina mojih poznanika da gresim sto sam samo sa njim?Naravno mnogi ne znaju da je on u stvari i jedini muskarac u mom zivotu.Hvala unapred
Vernost je divna, i svaka zena koja voli svog coveka nema potrebuda ga vara! E sad, kvaka je u tome sto cvek ili muzjak IMA potrebu da vara svoju zenu cak i kad je voli! Pa ti sad vidi gde je tu logika...Naravno da je bez veze uletati u nesto iz cistog inata, ali ja ne poznajem ni jednog vernog muskarca...Izvini, nisam ti bas najbolji sagovornik, upravo se razvodim![]()
I ja sam verna uvek... A, za njega, da verujem da me voli i ako me vara![]()
littlefoot:Kako bi se osećala da nakon 30 i kusur godina braka saznaš da te vara, a on tebi bio i ostao jedini?