Ne osudjujem ni ja zene koje varaju,bas naprotiv..Smatram da svi imaju pravo na izbor.Podrzacu svakoga ko misli da ce uz vise partnera biti srecniji.kučka:Marlen:Lutajuci pojedinim forumima shvatila sam da vecina ucesnika smatra da je neverstvo partneru sasvim ok.Licno nisam za to ali naravno...Svako ima pravo na izbor.U braku sam,imam decu i verna sam.Nikada ga nisam prevarila.Zajedno smo jos iz skolskih dana.Bila je to decija ljubav koja je prerasla u nesto ozbiljnije,kasnije u brak.Normalno je da svi povremeno dodjemo u iskusenje,pitanje je samo reakcije i stava.Interesuje me sta vi iskreno mislite o tome.Da li i vi mislite kao vecina mojih poznanika da gresim sto sam samo sa njim?Naravno mnogi ne znaju da je on u stvari i jedini muskarac u mom zivotu.Hvala unapred
A mene interesuje otkud odjednom kod tebe takva nesigurnost i kog trenutka i zašto si počela da razmišljaš o neverstvu i prevari.Pa samo tvoje razmiđšljanje na tu temu je emotivna prevara.Tek pole nje dolazi fizička.Usput ni jedna žena nije prevarila bez velikog razloga i da se razumemo ni jednu ne osuđujem.
I jos nesto...Nisam pocela da razmisljam o prevari vec o tome da li je u redu da zena provede zivot samo sa jednim muskarcem.A ako je ovo "emotivna prevara",onda i ja varam.Pozdrav