Vernost u poljupcu..

Kad je iskrena ljubav u pitanju mislim da je svaki poljubac pravi i iskren.Bilo da je izmedju muskarca i zene,ili zene i zene.......sve je to najvernije,ako je prava ljubav u pitanju.Sad da li je ta ljubav prihvacena ili ne i da li je cudna ili nije,to poljubac ne pita..........

e,onda je tvoje nepoverenje opravdano:o...a jel te mnogo bolelo sinko:D?

Mnogo!... cak me je i dusa bolela... a ti vidi...
Bio sam bas bas... razocaran u zivot, u zene...
A onda jendog dana sam shvatio... da trebam da budem "musko djubre"
Naravno, prema onima koji me takvog zele...
Svaka cast svakom, ali ja i dalje zelim da razmisljam... veza je ipak na neki naci iskustvo i obaveza... Treba izdrazati to...
Sve ovo naravno podrazumeva da ta veza nije ona iz bajke... Znam ja sta bi radio da nadjem devojku iz snova...
Ali... Tesko se to nalazi... :D jbg 8)

DJM

Pojasni ..
Jel to neka lepota u ujedanju?

To je bila moja mala metafora... Odnosila se na dusu...
Mada, kada smo vec kod toga, zaista me je ujela za usnu... i evo, dan danas mi stoji oziljak.
Covece, pojesti nekom usnu... meni je to bolesno...
Izgledam ko da sam izasao iz Vijetnamskog rata... zahvaljujuci devojkama... hahaha :D :lol:
Mada, nije sve tako crno... ima kool devojaka... al' ne u moje selo... hehehe :D

:lol:Da opet budem ja u tvojim pesmma... da ponovo zaigrm u tvojim rukama.. to nikad vise biti necee.. ne, ne, ne... to vise nikad biti nece...
Gde si ti, tu nisam ja, kraj tebe ta zena starija.... ja gledam te, al ne ko pre... Idemo... tehno, tehno folk. a-je..:lol:gossca se predozirala...:lol::lol:

:lol:Da opet budem ja u tvojim pesmma... da ponovo zaigrm u tvojim rukama.. to nikad vise biti necee.. ne, ne, ne... to vise nikad biti nece...
Gde si ti, tu nisam ja, kraj tebe ta zena starija.... ja gledam te, al ne ko pre... Idemo... tehno, tehno folk. a-je..:lol:gossca se predozirala...:lol::lol:

gossca jestl da sam pijan; ali vidim slova lepo..
NMe moraju da buudu toliko voelika...
Covece... ae pa tako.... :D

Koji je poljubac iskrerniji a samim tim i verniji..
...
Bitno je da saznamo koji je poljubac verniji..

Ne razumem u kom smislu "veran/iskren poljubac"... veran cemu...?
Ako mislis na poljubac kao odraz/pokazatelj vernosti u vezi - poljupci nemaju veze sa vernoscu... :|
Meni su najbolji oni puni strasti...
Ljubav+poljubac = nezan poljubac koji dize u oblake :)
Strast+poljubac = divlji poljubac koji pali vatre u meni ;)

Vidim neko spomene (a i ja sam cula tu i tamo) da ako neko gleda levo-desno tokom poljupca, onda te ne voli ili nije iskren ili ne uziva u poljupcu ili sta vec... a ako zmuri, e onda je to-to. To nije istina... ja sam uvek gledala tamo-amo... a kad sam cula za to "pravilo" onda sam pocela zmuriti... :roll:

kad je poljubac pravi onda..

leaning-1.jpg

VIdim da ste bas otvoreni kada su ovakve teme u pitanju. Malo je danas onih koji ce otvoreno da pricaju na ovu i na druge slicne teme. Zamolila bih Vas sve za uslugu tj da paralelno da dopisivanjem na forumu uradite i neko dobro djelo.
Zapravo trebaju mi ljudi koji ce biti raspolozeni da odgovaraju na anonimnu anketu na teme vezane za musko-zenske odnose i stvara zivot oko sviju nas. AKo ima yainteresovanih javite mi se na mail lisa_simpa@yahoo.co.uk
ili mi posaljite private poruku preko foruma

Sve vas puno pozdravljam :-D

Back