veridba ili sta vec..

bravo,ghost,na boldovanom
ove danasnje generacije nisu normalne,sa 20 stomak do zuba i svi sijaju i hitraju zbog brakova
kud zurba?
nego @tema
sve to radis mehanicki jos molis ljude da ti daju do zadnjeg detalja uputstvo za poklon i za prezentiranje
gde su tu te silne emocije koje bi kao trebao da imas?

imam devojku i volimo se.. ee sad ja bi njoj da uzmem neki prstencic i da joj poklonim.. nesto na klinacki fazon veridbe.. sta znam..
cisto da zna da cu je ozeniti za koju godinu kad budemo spremni za to..
paa kako to da uradim? sta da kazem? pisite o vasim iskustvima (ako ste stariji:mrgreen:) i idejama..

iii jel postoji uopste tako nesto ili je to samo moj mozak izmislio? :D

E pokloni joj korpicu nekog voca...(nemoj cvece to je klise)....i nemoj da se zajebavas sa tim prstenjem i sranj.ima......imas 16 godina...jesi li bre normalan...

bravo,ghost,na boldovanom
ove danasnje generacije nisu normalne,sa 20 stomak do zuba i svi sijaju i hitraju zbog brakova
kud zurba?
nego @tema
sve to radis mehanicki jos molis ljude da ti daju do zadnjeg detalja uputstvo za poklon i za prezentiranje
gde su tu te silne emocije koje bi kao trebao da imas?

Mislim, realno...Sta koj moj, s oprostenjem, koji bakraci, kava zenidba bre?:lol:

This. Ako te stvarno voli k'o shto tvrdish, vishe ce da joj znachi neki poklon od srca, pa makar ga i napravio, nego neko skupoceno djubre bez dushe.

Primer: Jedna bliska prijateljica mi reche za jedan poklon svom dechku - kupila je dechku paklu cigareta omiljenog mu brenda i na svakoj cigareti i na pakli je nacrtala po jedno srce. Jednostavno, ali efikasno. Podji od toga.

Kreativnost :mrgreen:

Al si ti naivan decko. Ja nikad necu razumeti neke ljude koje znam koji ostaju u vezi sa jednom osobom po par meseci i par godina, a da imaju tako ispod 20 godina. Mislim, to je za mene bezvezno tracenje vremena, kad znas da od toga nista nece biti na kraju, osim u veoma veoma retkim slucajevima. Ali baciti 2 godine na vezu sa jednom osobom iz zezanja je meni stvarno bolesno :S

Al si ti naivan decko. Ja nikad necu razumeti neke ljude koje znam koji ostaju u vezi sa jednom osobom po par meseci i par godina, a da imaju tako ispod 20 godina. Mislim, to je za mene bezvezno tracenje vremena, kad znas da od toga nista nece biti na kraju, osim u veoma veoma retkim slucajevima. Ali baciti 2 godine na vezu sa jednom osobom iz zezanja je meni stvarno bolesno :S

kakvo zezanje, vish da covek oce da se zeni.:lol:

Meni za mesec dana veze neki slepac kupio kao prsten
ali ljudi moji,što je to bilo ružno
značiii,da je kupio onaj oggromni plastični,svideo bi mi se(ionako volim bižuteriju)
a ovo je bilo neko ogromno mesingano čudo
i ja pogledam i pitam ga gadljivo:"jesi ovo izlio kutlaču,pa napravio?"

kakva crna veridba...ne ložite se na duge veze,kurvajte se dok ste mladi,ili dok ne pokupite neku boleštinu.

Meni za mesec dana veze neki slepac kupio kao prsten
ali ljudi moji,što je to bilo ružno
značiii,da je kupio onaj oggromni plastični,svideo bi mi se(ionako volim bižuteriju)
a ovo je bilo neko ogromno mesingano čudo
i ja pogledam i pitam ga gadljivo:"jesi ovo izlio kutlaču,pa napravio?"

kakva crna veridba...ne ložite se na duge veze,kurvajte se dok ste mladi,ili dok ne pokupite neku boleštinu.

Vaki?
ex_large_skeleton_ring_150.jpg

16 godina.. jel to toliko vazno..
ma kakav bree tuborg..
aa za malu gerilu.. ma hocu da obrisem nalog, pa moram malo da spamujem.. tako mi je receno da radim ako hocu da mi se zelja ispuni :mrgreen::mrgreen:

jaooooo..

imala sam ja jednu takvu vezu.. ja 15 on 16 i bili smo 2 god....
kao ozbiljni, :D:zcepanje:...

i on je mene ''zaprosio'' hahahahaha :rotf::rotf: na Novoj Godini, tamo pred svima njanja, prsten kupio - bizuterija, i kao rekao za par godina dobijas pravi i tralala...

bilo slatko to tada.. a onda kad zaista udjes u ozbiljnu vezu, skontas da ni prsten ni ne treba :hvala:

Back