Verenički prsten

Kakav verenički prsten bi ste kupili?

• Nešta skromno u lokalnoj zlatari 14 karata (585) ili manje

• Nešta dobro a povoljnije kod pouzdanih šanera

• Eksluzivno poznate marke, minimum 18 karata ( 750)

• Gade mi se te malograđanštine

• Preskočio bih veridbu i kupio odmah venčani prsten, dve muve jednim udarcem

• Ako me voli, neće tražiti od mene zlato

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kakvo verenicom? Ja nemam verenicu.

da ja imam djevojcicu
dao bi joj majicu
dao bi joj pusicu
al ja nemam djevojcicu
a da je imam
mislila bi sto i ja
rekla bi mi
Iggy Pop

pa kako sad to?
te verenički prsten, cene zlata, pa svadba, šator, žare, goci i vuci sa manjače...tetke, ujaci i gastarbajterska familija ogrezla u škrtosti...a ti još nemaš ni devojčicu?:eek:
pih bre, šta nas štrecaš čoveče, mi sa krste ti već spremili toster i lampu:rotf:

naravno da nisam romantik, nisam lud bit romantik. samlija bi me život ka papar. ja sam samo logičan i realan. ako nekom nešto poklanjam , darujem ili ga nečim obavezujem onda to treba imat i materijalnu podlogu.možeš ti odvest ženu na čevape na kiosk ili tunjevinu iz konzerve ali isto je lipše i njoj draže izać u fini restoran.

- - - - - - - - - -

Ja o klin,on u ploču :roll:
Pisala sam o činu veridbe, a ti došao do ćevapa i tunjevine.

- - - - - - - - - -

umesto verenickog prstena - romanticno vece i noc bluda

eto, tako se lupa nitna
nakit je ok, ali zna se sta je sustina
A, zar tako nije često? Msm večera i blud? I pre veridbe :lol:

nishta, skidaj gace baba, stize kachke mirotochivi :))))))

- - - - - - - - - -

pa kako sad to?
te verenički prsten, cene zlata, pa svadba, šator, žare, goci i vuci sa manjače...tetke, ujaci i gastarbajterska familija ogrezla u škrtosti...a ti još nemaš ni devojčicu?:eek:
pih bre, šta nas štrecaš čoveče, mi sa krste ti već spremili toster i lampu:rotf:

alo bre, a gdje je Zare und Goci?

Veridba, najjednostavnije rečeno predstavlja period između prosidbe i sklapanja braka – koji vremenski nije ograničen
danas se to sve promenilo, ja vidim da se ljudi vere, pa žive zajedno nevenčani neko vreme, pa onda se kao sete da bi se mogli venačti, pa prave svatove u koje pozovu neke ljude koje tada vide prvi a verovatno i poslednji put.
a da se sve bude još zanimljivije novca naravno sa ovim našim platama nemaju pa se zadužuju do zla boga zbog toga šta će neko reći?
a posle kad dođe dete idu da prose po rodbini ispovraćane i isflekane benkice...

ljudska glupost jednostavno nema granicu...

Back