Verenička i Partner viza - Australija

Ja bih ti savjetovala da odes na australski forum australiaforum.com, 801 waiting list tema, posto se ovdje slabo ko oglasava nakon sto mu/joj je odobrena viza. Koliko sam ja primjetila, trenutno se ceka oko 8 mjeseci, pa i vise. Malo njih na tom forumu je obavijestilo da im je PR odobren u kracem roku... Izgleda da je veliki zastoj u obradi trenutno. Pozdrav i sve najbolje!

Cao svima,meni danas su javili Iz ambasade I napravili intervju, I moj muz javili pred meni takodje pravili intervju ,pitanja Su bili ok Kako smo
Se upznali i sve sta vec imamo u aplikaciju, iglavnom date , pricala sam engleskoj bez problema Cak Su mi rekli pricam odlicno engleskoj,pobarali Su
Mi police chek da ponovo ispratim I da Ce kontakturuju mog advokata u australiju I da mogu jos danas da izvadim police chek. i da posaljem naravno original. Jao bas Sam bila usbudZena ,,,, :eek:

Isto tako i nama je bilo pre 8 dana a pre dva dana su trazili da se dostavi orginal police check, sto smo i uradili. sad se nadamo da ce uskoro doneti odluku.
Cao svima,meni danas su javili Iz ambasade I napravili intervju, I moj muz javili pred meni takodje pravili intervju ,pitanja Su bili ok Kako smo
Se upznali i sve sta vec imamo u aplikaciju, iglavnom date , pricala sam engleskoj bez problema Cak Su mi rekli pricam odlicno engleskoj,pobarali Su
Mi police chek da ponovo ispratim I da Ce kontakturuju mog advokata u australiju I da mogu jos danas da izvadim police chek. i da posaljem naravno original. Jao bas Sam bila usbudZena ,,,, :eek:

Cestitam sa zakasnjenjem Kas&Sal , sretno

- - - - - - - - - -

Caos drugari. Da vas obavestim da juce posle 359 dana od pocetka aplikacije za partner vizu, moja supruga i ja smo imali interview, prvo su mene pozvali a zatim nju. Standardna pitanja, kad smo se upoznali i kako, vreme provedeno zajedno, planovi za ubuduce, itd.. Isto nam je postavljeno pitanje kakvi su nam planovi ukoliko viza bude odbijena? takodje je receno da ce odluka uskoro biti donesenja da je proces 10-14 meseci. Sad me interesuje da li je jos nekom postavljeno takvo pitanje i da li ste vi koji ste imali interview, oba partnera imali interview ili samo jedan od partnera? unapred hvala na odgovoru!
Želim da vam što prije jave pozitivne vijesti , ja se evo pakujem konacno

Drugari,

Hajde da napravimo jos jednu tabelu kako bi ispratili statistiku za 2015 godinu i prosledili dalje.
Kada budete mogli, svi koji ste aplicirali 2015. mozete mi poslati datume i mesto apliciranja, iz koje ste zemlje, koja viza je u pitanju, datume kada su vam poslali uput za lekarski i datume intervjua ukoliko ih je bilo.

Po ceo dan sam na forumu, citam iznova ovih 184 stranica, bolje je nesto korisno da radim dok cekam :).

Vidim da ce rabbit84 i Monjamie17 uskoro da krenu....drzim palceve!

Aus viza.png

- - - - - - - - - -

Ovo je za pocetak, pa cu dodavati kako ko bude slao informacije...

Pozdrav Stefan&Maja!

Aplicirala 13.10.2015 online iz Beograda, lekarski uradjen pre apliciranja. Partner viza. CO naravno jos nije dodeljen ali cula sam da se sad ne dodeljuje samo jedan CO vec citav tim i da je sasvim moguce da nikada ni jedan mail ni od koga ne dobijete ukoliko im nista od dodatnih dokumenata nije potrebno.

Hvala na trudu za tabelu!

Back