Ne mi smo mladi bracni par, nemamo dece itd.. pa opet nismo imali interview
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao svima
Nakon vise mesecnog citanja ovog foruma odlucio sam da vam se pridruzim jer se nalazim u istoj situaciji, a i vidim da se zalite sto odlaze stari forumasi sa dobijenim vizama pa evo sada imate novog clanaSve cestitke njima!! (y)
ide li ko u Brisbane?
Aplicirao sam za vizu u Aprilu 2013, nisam imao interview ali sam zato popunjavao Form 80 za koji vidim da se svi zalite!
Veliki pozdrav svima koji cekaju..
Ne mi smo mladi bracni par, nemamo dece itd.. pa opet nismo imali interview
Ma ne sekiraj se vecina nas je u nternet vezi...i to racunaju kao vezu moraces samo da izlistas fb,skyp ili listinge preko telefona bitno im je da imas dokaze da ste stvarno u komunikaciji..nista vise.Prvo da Vas sve pozdravim poshto sam nova ovde
Prochitala sam svih 40+ strana i booklet 1 i josh uvek sam zbunjena oko nekih stvari. Uslov za dobijanje partner vize na osnovu braka je da mozemo da dokazemo da smo u vezi / braku godinu dana (a malo nam je specifichna situacija : upoznali smo se i zaljubili na prvi pogledpre skoro godinu dana kad je bio ovde ) pa iako je nepun mesec nakon upoznavanja otishao u AU veza nam je opstala - internet i kamere i telefoni su chudo
i zaljubili se josh vishe i reshili da se venchamo jer ne mozemo vishe jedno bez drugog), ali on je Permanent resident u AU i tamo ima posao i decu iz prethodnog braka u AU, shto znachi da ce i posle nasheg venchanja morati ubrzo da se vrati tamo
Obzirom da cemo biti u braku a opet razdvojeni
shta da radimo za taj uslov od godinu dana ? - negde sam prochitala da ako postoji opravdan razlog za razdvojenost tipa posao,deca itd...da onda taj uslov ispunjavamo tj.pravdamo neispunjenje uslova pismenim izjavama o tome ?
Ma ne sekiraj se vecina nas je u nternet vezi...i to racunaju kao vezu moraces samo da izlistas fb,skyp ili listinge preko telefona bitno im je da imas dokaze da ste stvarno u komunikaciji..nista vise.
Gold,odakle si??
Nemate uopste ili jos niste imali?
Republika Srpska,da nismo mozda i komsije neke?
- - - - - - - - - -
ma nismo ih jos planirali,dok sve ovo prodje pa cemo onda...![]()
Mislim da je Battlecat mislio na intervju, ne na decu![]()
![]()
Ma ne sekiraj se vecina nas je u nternet vezi...i to racunaju kao vezu moraces samo da izlistas fb,skyp ili listinge preko telefona bitno im je da imas dokaze da ste stvarno u komunikaciji..nista vise.
Mislim da je Battlecat mislio na intervju, ne na decu![]()
![]()
da moze biti,i za intervju je sve isto,nema ga niti je planiran..
Righto![]()
Hmm... interesantno, jel sa njima sve poslove obavljate na srpskom ili English?
ma samo mejlom smo se culi na engleskom da,javili su mi da je prijava uspesno podnesena i to je to.
Gold poslala sam ti privatnu poruku
zna li neko da mi kaze da li treba ponovo da se vadi uvjerenje o nekaznjavanju ako istekne 6 mjeseci a nisu nista rijesili s vizom?
zna li neko da mi kaze da li treba ponovo da se vadi uvjerenje o nekaznjavanju ako istekne 6 mjeseci a nisu nista rijesili s vizom?
Drugari, moze li neko da precizno napise sta traze od dokumentacije sponzora? Dobili smo moj dragi i ja neku informaciju da sponzor treba da ima na racunu 25.000 aud ,da treba da prilozi dokaz o zaposlenju,stanovanju,troskovima,placenom godisnjem porezu itd...sto se uopste en spominje u Booklet-u - pa bi nam stvarno znachila pomoc oko te informacije ?
Ajd samo da odgovorim za ovo ukratko. Previse puta sam cuo to " na racunu" i postalo mi je indikativno da vlada neka fama u vezi toga. To koliko para ima neko na racunu uopste nista ne znaci. Prvo, ti te pare vrlo lako mozes da izlaziras, drugo, ajd ovako obavezes se na nesto i imas $5 miliona na racunu bez stalnog prihoda, dovedes neke sto ih sponzorises i kupis jahtu i nemas nista vise na racunuI de' ce ovi, na ulicu?!
NAJBITNIJE je stalan prihod. Racun moze da igra ulogu, neka mala ustedjevina tipa 5-6 hiljada dolara, ali nema nikakvu tezinu posebno, samo za sebe. Nije nikakav garant da sad neko nece da uzme te pare da spiska, ako ih vec nije izlazirao, a da ih nema stvarno.
BIH gradjani su podeljeni,federacija ide u Bec a Republika Srpska moze u Beogradu u ambasadu,tako bar pise na sajtu njihovom,valjda sam ti pomogao,i ja sam isto imao tu dilemu kad sam tek ulazio u proces..Zdravo svima,
Zanima me da li je neko od vas aplicirao za partner vizu a da je drzavljanin BIH? Da li se za intervju i lekarski ide u Beograd ili Bec? HVala
Zdravo svima,
Zanima me da li je neko od vas aplicirao za partner vizu a da je drzavljanin BIH? Da li se za intervju i lekarski ide u Beograd ili Bec? HVala
BIH gradjani su podeljeni,federacija ide u Bec a Republika Srpska moze u Beogradu u ambasadu,tako bar pise na sajtu njihovom,valjda sam ti pomogao,i ja sam isto imao tu dilemu kad sam tek ulazio u proces..
pozdrav