VERA

Rekoh, da smo juče imali goste. Eeeeee, to su specijalni gosti iz Sombora. Zapravo, kad god prolaze kroz Beograd svrate bar na kafu. To je naše starije ćere rodjeni brat, sa ženom I ćerkicom Verom . U Somboru imaju labradora Rašu, koji je toliko brljiv da su MMM za njega amateri. Zato se mala Vera ne plaši kuca. Nema potrebe reći da I nju kuce obožavaju, posebno Meš koji je sve ljubi u glavu. Da ne veruješ, ali kako je prvi put video, od tada je njome fasciniran. Doduše, on je inače lud za malom decom. Jedno vreme smo baš imali problem u šetnji jer je zavirivao u kolica. Malo je reći da većina nije odobravala takve izlive ljubavi.
Onda Vera jedno vreme nije dolazila, baš u periodu kada je ovaj blenta naglo rastao. I kada je došla to je bio takav plač da smo se svi uplašili. Niko nije imao pojma, šta joj je od jednom. Ma kako ga vidi tako brizne u plač. Sklonismo kuče, nema veze, samo da se smiri. Onda ona reče “Eno ga vuk” I njenoh majci posta jasno. Vera ima druga koga su kada nije dobar plašili vukom. Onda je mali to pričao Veri, pa je pronašao slikovnicu I pokazao joj vuka koji normalno liči na Meša. I dete se istraumiralo kada je videlo vuka.E, sad kad je otkriven uzrok, počelo je objašnjavanje I stvar je rešena. Jadan Meš, sav je bio sludjen I pokunjen što ne može da joj pridje I nije mu bilo jasno zašto ga teramo od njegove ljubimice.
Juče kada su došli, nije bilo nikakvog problema. To je bilo ljubljenje sa Mešove strane I silna sreća. Maza I Maša su mnogo manje I mirnije I njih je lakše maziti nego njega čija ljubav boli. Posle prvih pozdravljanja sa kučićima , pa sa nama, Vera je videla fontanu. Kako se radovala. Sva je bila sretna. Ugazila je u potočić, voda je topla, sedela je na kamenu I brčkala noge, mlatila rukicama, preskakala potočić. Ma milina. Šljapka voda, pršti na sve strane, a njen glas vijori dvorištem. Bilo je lepo gledati je. Maleno, lepo lice sa veselim okicama koje samo šaraju tamo-amo. A priča kao navijena I čisto, razgovetno. Takva pitanja postavlja lepo upakovana u složenoj rečenici da se začudiš. Plava kosica se sija na suncu. Sva malena I slatka u onom cveću je kao andjelak. Gledam Macu, a on je zadivljeno posmatra…………Bože, zar nam je vreme za unučiće. Meni možda ne………ali ovaj moj……Ma što ja uopšte pričam kada imam slikice

prošlog avgusta

Juče

Milina, krasota...bravo LJILJO!!!
Clothes_0011.gif

5*

Razmisljam sad sta je lepse...Tvoje reci Ljiljo,tako slikovito,tako jasno,tako nezno opisuju svaki detalj,da sam zaista pozelela da sam tamo...da umesto malene Vere drugujem sa Mesom,da se brckam u fontani "vako matora...Ili su lepse fotografije...ta slika koja vredi 1000 reci,kako kazu...tek,nisam odlucila.
Pises fantasticno...o svemu..ljudima,zivotinjama,tvom cvecu,secanjima...O malenom plavom andjelku Veri...to je posebno...sa toliko topline...divno...Naprosto Ljiljo,ti nikada ne prestaj da pises,jer to takooo dobro cinis,na nasu ogromnu radost.

:cmok2::heart::heart:

Jasmina Popovic;bt41411:
Razmisljam sad sta je lepse...Tvoje reci Ljiljo,tako slikovito,tako jasno,tako nezno opisuju svaki detalj,da sam zaista pozelela da sam tamo...da umesto malene Vere drugujem sa Mesom,da se brckam u fontani "vako matora...Ili su lepse fotografije...ta slika koja vredi 1000 reci,kako kazu...tek,nisam odlucila.
Pises fantasticno...o svemu..ljudima,zivotinjama,tvom cvecu,secanjima...O malenom plavom andjelku Veri...to je posebno...sa toliko topline...divno...Naprosto Ljiljo,ti nikada ne prestaj da pises,jer to takooo dobro cinis,na nasu ogromnu radost.

:cmok2::heart::heart:

Aman, ti si pošla da spavaš hahahahaha
Hvala............ako ikad nešto izistinski objavim (a sumnjam), ti ćeš mi biti glavni kritičar.......kad se rasplineš u hvaljenju, oni što im se ne svidja neće moći da dodju do reči :cmok2:

Ljiljo ovo je sve lepse i lepse...
Naterat cu vas da obecate da cete jednog dana doci sa Zikom i Meshom (kad vec lepotice ne vodite :( ) na kafu da se i moji klinci malo podsete blente :kiss:

JelenaTD;bt41430:
Ljiljo ovo je sve lepse i lepse...
Naterat cu vas da obecate da cete jednog dana doci sa Zikom i Meshom (kad vec lepotice ne vodite :( ) na kafu da se i moji klinci malo podsete blente :kiss:

Dolazimo Maca,Meš i ja...........kako to da propustimo. Pa zar ćera nije prestala da šuška izgovarajući njihova imena :zcepanje::heart:

Bili smo zimus na Divcibarama sa Larom i jos jednom kujom koja je mesanac NO i grupe autora ali strasno lici na NO
Setamo mi tako po belini planine i prolazimo pored jedne kuce ispred koje tata cisti sneg a deca se igraju. Kad deca ugledase Laru i Dudu (druga kerusa) pocese u glas da vicu:" Upomoc vuk, vuk ..." i utcase u kucu. Zatvorise vrata ni tatu da puste unutra. Pustili su ga, valjda, tek kad smo otisli :hahaha::hahaha::hahaha:

Lara08;bt41529:
Bili smo zimus na Divcibarama sa Larom i jos jednom kujom koja je mesanac NO i grupe autora ali strasno lici na NO
Setamo mi tako po belini planine i prolazimo pored jedne kuce ispred koje tata cisti sneg a deca se igraju. Kad deca ugledase Laru i Dudu (druga kerusa) pocese u glas da vicu:" Upomoc vuk, vuk ..." i utcase u kucu. Zatvorise vrata ni tatu da puste unutra. Pustili su ga, valjda, tek kad smo otisli :hahaha::hahaha::hahaha:

:zcepanje: jadan čovek

Back